Happy lijstje oktober met o.a. #EchtePostIsCool, vakantie, babykamer meubels en DIY-en


Happy lijstje oktober met o.a. #EchtePostIsCool, vakantie, babykamer meubels en DIY-en

We zitten alweer bijna aan het einde van deze maand. Het is vandaag ook alweer de laatste dag van mijn vakantie. Na het weekend moet ik nog één weekje en een dag werken 🙂 . Maar ook deze maand zijn er genoeg momenten geweest waar ik echt blij van word. Vandaag heb ik dan ook weer een leuk artikeltje met happy momentjes. Zoals #EchtePostIsCool, vakantie, babykamer meubels, DIY-en en nog meer happy moments!

Mijn man ♥ Onze kleine en dat alles goed met hem gaat ♥ Familie en vrienden ♥ Nieuwe babyspulletjes hebben gekocht ♥ De babykamer die al bijna helemaal ingericht is ♥ Onze kat Link ♥ Een weekje heerlijk VAKANTIE hebben * De bekkenfysiotherapie die ik momenteel heb * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Fijne nieuwe samenwerkingen * Dat mijn bedrijfje goed loopt * Dat mijn blog weer in verschillende media te vinden is * Zelf meer met social media bezig kunnen zijn * Met vriendinnetje en haar zoontje heerlijk naar Nieuwegein geweest om te shoppen, babykleertjes gekocht * Aangemeld voor #EchtePostIsCool en hier ook heerlijk voor geshopt * DIY-project gedaan, zelf washi tape maken, hier komt morgen een artikel van online * Dat mijn nagels weer wat witter zijn met een heel handig techniekje * Veel pakketjes mogen ontvangen (zelf gekocht en gekregen) * Het boek Handlettering doe je zo! gekocht en al geoefend hiermee, echt een aanrader! Zo leuk om te doen 🙂 * Kerst knutselspullen gehaald bij de Kruidvat en bij Wibra * Dat er weer een nieuwe update kwam voor The Sims Freeplay, ik blijf dit spel toch echt geweldig vinden he * Bepaalde doelen kunnen behalen * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Vandaag komen er ook een aantal heerlijke happy momentjes. Onze vloerkleed voor in de babykamer komt vandaag namelijk binnen. Ook een bekkenband die ik moet gaan dragen voor de bekkenpijn zodat ik beter kan lopen. Daarnaast ga ik heerlijk knutselen voor #EchtePostIsCool en lekker DIY-en. Ik heb echt zin in vandaag!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: