Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara


Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Een aantal weken geleden schreef ik in mijn Shoplog Kruidvat en Hema dat ik de Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara had gekocht. Ik zag deze bij de Kruidvat liggen en wilde deze graag eens uitproberen. Nu heb ik deze een tijdje gebruikt en ik ben zeer tevreden met deze mascara. Benieuwd? Kijk snel verder!

Ik vind de verpakking van de mascara echt pretty, super knalroze, ik hou er van :).


Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Het borsteltje is van plastic en dat vind ik altijd veel prettiger dan een borsteltjs met ‘haartjes’. Door een plastic borsteltje krijg ik minder last van klonten en dat mijn wimpers aan elkaar blijven plakken.

Hieronder heb ik twee foto’s geplaatst waar ik geen mascara op heb en twee foto’s waar ik de Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara op heb.


Zonder mascara
Zonder mascara


Met Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Met Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara


Zonder mascara
Zonder mascara


Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Met Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Mijn wimpers hebben van nature totaal geen krul, ik moet ook altijd een wimperkruller gebruiken. Maar deze Mascara geeft ook zeker een beetje krul, echt top! Als ik de wimperkruller gebruik dan ziet het er nog wel net wat mooier uit.

Maar je ziet ook dat mijn wimpers meer volume en vooral lengte krijgen, wow! Daarnaast klontert de mascara niet en het is zeer fijn om aan te brengen. Hij blijft de hele dag ook echt goed zitten. Ja ik ben echt zeer enthousiast over deze mascara!

Je kan de Essence I love extreme crazy volume mascara kopen bij de Kruidvat voor maar €2,79.

Wat vind jij van deze budget mascara?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: