Shoplog Kruidvat & Hema


Shoplog Kruidvat & Hema

Afgelopen weekend heb ik een aantal nieuwe aankopen gedaan bij de Kruidvat en de Hema. Een aantal van mijn make-up spulletjes waren namelijk alweer (bijna) op. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb. Dus ben je benieuwd? Kijk dan snel verder naar mijn Shoplog Kruidvat & Hema.


Hema Dip & Clean Nail polish remover

Hema Dip & Clean Nail Polish Remover – €2,75
Bij de Hema heb ik een Dip & Clean Nail Polish Remover gekocht. Mijn normale nagellakremover was bijna op en sommige nagellakjes zoals die van Essie kreeg ik er niet gemakkelijk meer af met de normale nagellakremover. De Dip & Clean Nail Polish Remover heb ik al eens eerder in mijn bezit gehad en ik ben er zeer tevreden over. Hier heb ik ook eens een artikel over geschreven, deze kan je hier vinden: Hema Dip & Clean Nail Polish Remover. Tevens is de Dip & Clean een stuk goedkoper dan dat hij vorig jaar was. Ik betaalde vorig jaar €4.50 voor een potje en nu betaal je nog maar €2.75 voor een potje.


Max Factor Face Finity All day flawless 3 in 1 foundation Light Ivory 40

Max Factor Face Finity All day flawless 3 in 1 foundation Light Ivory 40- €14,99
Ik heb een behoorlijke tijd BB Creams gebruikt, vooral van L’Oreal. Maar ik merkte toch op dat deze niet altijd heel goed dekte en wilde graag eens een foundation uitproberen. Ik ben nogal bleek van mezelf en ik vind het nogal lastig om een goede foundation te vinden. Een vriendinnetje van mij gaf mij de Max Factor Face Finity All day flawless 3 in 1 foundation Light in de kleur Ivory 40 om uit te proberen. Perfect! Dit is de goede kleur voor mij 🙂 . Nu was was deze foundation op en ik wilde deze graag weer in mijn bezit hebben. Deze heb ik bij de Kruidvat gekocht.


Catrice re-touch light-reflecting concealer

Catrice re-touch light-reflecting concealer – €3,99
Bij de Kruidvat heb ik ook een concealer gekocht, namelijk de Catrice re-touch light-reflecting concealer. Deze gebruik ik al een tijdje en ik ben er zeer tevreden over.


Essence all about matt! fixing compact powder

Essence all about matt! fixing compact powder – €2,99
Om alles goed op zijn plek te houden, gebruik ik de Essence all about matt! fixing compact powder. Dit is een transparante poeder. De meeste poeders zijn voor mij te donker en daarom is deze dan ook perfect voor mij. Ik gebruik deze ook al een tijdje en ook hiermee ben ik zeer tevreden over.


Essence silky touch blush - 10 adorable

Essence silky touch blush – 10 adorable – €2,59
Mijn Etos blush was alweer op en was ik dus toe aan een nieuwe blush. Ik moet echt oppassen dat ik niet een te felle kleur neem of eentje met teveel pigmentatie. Omdat ik best een lichte kleur heb, wil ik het wel subtiel houden. Ik koos voor dit schattige silky touch blush van Essence. Deze heb ik nog niet eerder gebruikt, dus ik ben hier wel zeer benieuwd naar :).


Essence Eyeshadow - 75 Purple Clouds & 76 Pink me up!

Essence Eyeshadow – 75 Purple Clouds & 76 Pink me up! – €1,69
Bij de Kruidvat zag ik deze twee supermooie kleurtjes oogschaduw liggen, ik moest ze wel meenemen :). Ik ben gek op roze en de paarse vind ik ook echt pretty! Ik ben hier zeker benieuwd naar!


Essence I love extreme crazy volume mascara

Essence I love extreme crazy volume mascara – €2,79
Een goede mascara vinden, vind ik ook nog steeds erg lastig. De een geeft geen goede volume, de andere klontert…
Bij de Kruidvat zag ik deze liggen en wilde hem wel eens proberen. Ik ben benieuwd of deze echt zoveel volume gaat geven.


Demakeup Duo+ watjes

Demak’Up Duo+ watjes – €2,49
Meestal koop ik goedkopere watjes bij de Albert Heijn, maar ik merk toch wel dat de Demak’Up watten altijd een stuk beter zijn. Ze pluizen bijna niet en met deze watten krijg ik toch meer vuil van mijn gezicht af.

Dit was mijn shoplog, ik zal binnenkort ook een aantal reviews plaatsen van bepaalde producten :).

Naar welk product ben jij benieuwd naar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: