Sportkleding van Divissima

Sportkleding van Divissima

Nu het wat warmer en beter weer wordt, gaan er meer mensen hardlopen, skeeleren, maar natuurlijk ook nog steeds fitnessen. Ik vind skeeleren echt ontzettend leuk om te doen. En het is natuurlijk nu weer lekker de tijd daarvoor. En als je gaat sporten dan is goede sportkleding natuurlijk echt een must. Ik ontving van Divissima gave sportkleding, namelijk de Top Sport Light Cameron.

Ik vind het zeer belangrijk dat mijn sportkleding goed zit en er ook trendy uitziet. Ik draag dan ook graag een joggingbroek en een top erboven met natuurlijk goede sportschoenen eronder.

Tijdens het sporten vind ik het ook heel erg fijn om muziek op te hebben. Daarom neem ik dan ook graag mijn iPhone mee met een uitgebreide playlist erop. Vooral muziek uit de jaren 80 vind ik erg leuk om naar te luisteren 🙂 .

Top Sport Light Cameron - Divissima

De top sport die ik van Divissima ontving is in de kleur legergroen en heeft een legerpatroon, ik vind dit wel wat hebben. Lekker stoer! Maar ze hebben natuurlijk ook andere kleuren en tops. Ook langere tops hebben ze in hun assortiment 🙂 . Naast tops hebben ze ook handige en mooie sportbroeken in verschillende kleuren.

Top Sport Light Cameron - Divissima

De achterkant van de top sport ziet er ook mooi en stevig uit. De top blijft goed op zijn plek zitten als je aan het sporten bent. Super fijn!

Wil jij ook sportkleding van Divissa? Neem dan eens een kijkje op hun website. Ze hebben echt ontzettend veel leuke en mooie sportkleding in hun assortiment.

Ben jij ook al klaar om te gaan sporten deze zomer?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: