New In – Suede enkellaarsjes


Van Best - Suede enkellaarsjes

Mijn schoenenstash bestaat vooral uit enkellaarsjes met hak en laarzen met hak. Gisteren ging ik even naar de stad, want er was een schoenenwinkel (Van Best in Leerdam) dat een behoorlijke uitverkoop had. Vele schoenen gingen er uit voor maar 10 à 15 Euro. Dat is niet veel natuurlijk! De tip kreeg ik van mijn schoonmoeder, thnx :)!! Ik kwam bovenstaande enkellaarsjes tegen in de winkel.


Van Best - Suede enkellaarsjes

Deze enkellaarsjes zijn bruin en van suede en waren maar 15 Euro! Er zit een mooie hak onder, hier kan ik nog net op lopen haha. Dunnere hakken moet ik echt niet hebben :).

Ennn..ik paste eerst maat 39, wat mijn normale maat is, maar deze was iets te groot. Er lag nog 1 paar maat 38 en die heb ik aangepast en deze paste veel beter. Ik heb ze daarom ook gelijk meegenomen :)! Ik kon ze echt niet laten liggen voor dat geld haha.

Het was echt ontzettend druk en de schoenen werden bijna uit je handen gekeken door andere mensen omdat zij ook op zoek waren naar die ene maaat…wow, leuk zo’n uitverkoop haha.

Maar ik ben echt super blij met deze nieuwe enkellaarsjes. Binnenkort zal ik eens mijn gehele schoenenstash aan jullie laten zien. Het is niet veel hoor, maar er zitten toch wel leuke schoenen tussen :).

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: