I Love Beauty Event


I Love Beauty Event

Dit weekend was weer de tweede editie van het I Love Beauty Event. Mijn vriendinnetje en ik zijn hier samen gisteren naar toe gegaan. Ik vond het echt een super leuk event en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien. Natuurlijk heb ik ook wat spulletjes gekocht, dat laat ik natuurlijk ook zien πŸ™‚ .

Mijn vriendin en ik waren er ongeveer rond een uur of 1 a half 2, het begon al eerder, maar we wilden ‘s middags graag daar naar toe. Daar aangekomen hebben we een rondje gelopen, beetje gekeken wat er allemaal te zien was en om 14.00 uur had Cynthia (Cynthia.nl, zij organiseerde het event) een ask me anything in de main area. Hier waren ontzettend veel mensen aanwezig en iedereen kon een vraag stellen aan Cynthia over beauty. Er werden leuke en interessante vragen gesteld. En natuurlijk is het leuk om Cynthia in het echt te zien.


I Love Beauty Event

Ook Leco van Zadelhoff was aanwezig op het event en gaf handige beauty tips. Ook werden er verschillende workshops gehouden, hier kon je dan tickets voor kopen op het event. De opbrengst van de workshops gaat naar het goede doel “Look Good…Feel Better”. Dit is een stichting dat alles in het werk zet om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Ik vind dit een zeer goed initiatief. Helaas hadden wij geen tijd om een workshop te volgen. Maar er waren zeker mooie workshops te volgen, zoals bloggen als een baas van Serena (beautylab.nl) en maak verse huidverzoring van LUSH en meer!


I Love Beauty Event

I Love Beauty Event

I Love Beauty Event

Er waren vele mooie merken op het event, zoals bijvoorbeeld LUSH, W7 Cosmetica, Sleek, Oriflame, Therme, Boozyshop en veel meer! Ik vond echter wel sommige stands wat aan de kleine kant, daarom was het enorm druk bij sommige stands en lastig om producten te bekijken. Je moest dan ook echt geduld hebben. Vooral bij Boozyshop was het enorm druk.


I Love Beauty Event

Natuurlijk heb ik ook wat gekocht op het event πŸ™‚ . Hieronder alle producten op een rij:
LUSH Lemony Flutter, deze heb ik al eens gekocht en ik ben er echt dol op!
– LUSH shampoo bar, hier ben ik echt benieuwd naar. Hij ruikt in ieder geval echt heerlijk!
– Revolution Vivid baked highlighter, deze is echt zoooo pretty!
– W7 In the Nude palette, deze wilde ik al een tijd hebben, prachtige kleuren
– Real techniques powder brush, ik was nog op zoek naar een goede poeder brush en ik heb al een aantal RT kwasten en daar ben ik zeer tevreden mee. Dus deze moest ik echt hebben.
– Real Techniques miracle complexion sponge, naast kwasten vind ik een sponsje echt fijn om op bepaalde plekken de foundation beter te kunnen krijgen. Hier ben ik ook echt benieuwd naar!

Ik vond het echt een leuk event! De producten hebben mooie beursprijzen en bij sommigen krijg je ook nog eens kortingsbonnen, super handig!

Wie weet ga ik volgend jaar er weer heen πŸ™‚ .

Ben jij ook naar het I Love Beauty event geweest? En wat vond jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: