La Mysore Cosmetics – 100% natuurlijke huidverzorging


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

De laatste tijd wil ik eigenlijk steeds meer natuurlijke producten gaan gebruiken. Ik merk namelijk dat dit veel beter is voor mijn huid. Een tijdje geleden heb ik contact gehad met La Mysore Cosmetics en mocht een aantal producten testen van hun 100% natuurlijke huidverzorging lijn. Deze producten heb ik dan ook een tijdje getest en vandaag vertel ik hier iets meer over.

La Mysore Cosmetics heeft heerlijke huidverzorgingsproducten dat voedt, hydratreert en beschermt. Alle ingrediënten in deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, het zijn natuurlijke ingrediënten en veelal biologisch gecultiveerd. Daarnaast is La Mysore dierproefvrij, bevat ook geen parabenen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Klinkt goed toch?


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Als eerste de Moisturising Skin Oil, dit is een hydraterende gezichtsolie en zorgt voor een goede voeding en een boost voor de droge huid.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Ziet er goed uit!


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Er zit een pipetje in, hiermee kan je gemakkelijk een paar druppeltjes uithalen, want meer heb je echt niet nodig!


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Het is een echte olie, het smeert heerlijk uit je op gezicht. En ik merk dat het geen vettig laagje achterlaat, maar juist snel intrekt en mijn huid lekker zacht maakt. Mijn huid voelt ook minder droog aan dan als ik het niet gebruik. Elke ochtend gebruik ik deze gezichtsolie. De geur is ook prima, als een lekkere gezichtsolie, maar dan iets frisser.

Je betaalt 42 Euro voor een inhoud van 30 ml.


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Dan de Khaki, dit is een serum voor de ooglijnen. In het serum zitten heerlijke biologische extracten van Khaki, dadel, roos, zwarte bes en botanische aminozuren. Ze zorgen allen voor een verstevigend en liftend effect.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

De structuur is romig en het smeert goed uit. Het is donder van kleur, maar dat zie je niet terug als je het onder je ogen aanbrengt. Ik hou van dit serum! Ik merk dat het onder mijn ogen wat steviger is geworden en dat mijn wallen en streepjes minder zichtbaar zijn. De geur is een beetje bloemig, ik hou er wel van!

Je betaalt 46,50 voor een inhoud van 15 ml.


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

De Barberry is een active repair vitamin concentrate. Hier zit een bom van antioxidanten in, pure extracten van dadels, zwarte bessen, rabarber en de Perzische zuurbes. Barberry stimuleert de huid tot herstel en is ook zeer geschikt voor de rijpere huid. Je kan deze ook combineren met Goji die ik als laatste vermeld en dan heb je een voedende nachtcreme. Combineer je het met de Khaki, dan heb je een 5 minuten masker.

Hieronder heb ik weer de ingrediënten neergezet:


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

De structuur is wat steviger en ik vind het heerlijk om het te gebruiken in combinatie met de Goji voor een nachtcreme. Je hebt maar van beide 1 pompje nodig en het smeert goed uit. Het trekt snel in en het voed mijn huid echt zeer goed! De geur is ook lekker, ruikt een beetje naar besjes.

Je betaalt 56,50 voor een inhoud van 30 ml.


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

En als laatste de Goji, een intensive hydrating Face Cream. Dit is een heerlijke hydraterende gezichtscreme rijk aan Gojibessen en granaatappel. Er zit ook Arganolie en avocado olie in.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

De structuur is iets minder steving als de Barberry, maar wel lekker. Het smeert goed uit en trekt ook weer snel in. Deze gebruik ik ook dagelijks als dagcreme en in combinatie met de barberry zodat ik een heerlijke nachtcreme heb. De geur is echt heerlijk, het ruikt ook echt naar bessen!

Je betaalt 66 Euro voor een inhoud van 50 ml.

Ik ben echt blij met deze producten, de prijzen zijn wel hoog, maar ik merk dat dit echt zeer goed werkt voor mijn huid. Hieronder heb ik twee foto’s weergegeven. De eerste is van voordat ik de producten heb gebruikt en de tweede is van daarna. Je ziet dat ik op de eerste foto veel rode plekjes en een aantal puistjes heb, mijn huid is wat onrustiger. Op de tweede foto is mijn huid een heel stuk verbeterd! Minder onrustig, rode plekjes zijn verbeterd en de puistjes zijn ook een stuk minder! Ja ik ben echt tevreden!


La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

La Mysore Cosmetics - 100% natuurlijke huidverzorging

Ben je ook benieuwd naar deze producten? Neem dan eens een kijkje op de website van La Mysore.

Ben jij al bekend met La Mysore Cosmetics? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: