Serie: Fargo


Serie: Fargo
Bron foto: IMDB

Momenteel zijn we alweer door een aantal series heen en er zijn een aantal een mid-season stops, dus waren we weer op zoek naar een nieuwe serie om te gaan volgen. Er werd ons Fargo aangeraden en och, wat is dit weer een geweldige serie. Vandaag vertel ik hier iets meer over!

Fargo is een serie uit 2014, dus nog best een jonge serie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film Fargo uit 1996. Deze heb ik echter zelf niet gezien. Het verhaal gaat over een mislukte polisverkoper is. Zijn vrouw klaagt alleen maar en is eigenlijk op hem uitgekeken. Zijn jongere broer heeft echter wel succes als geslaagde zakenman. Op een dag loopt hij een oud klasgenoot tegen het lijf, maar daar is hij niet zo blij mee. Deze persoon peste hem namelijk vroeger altijd. Nu heeft de pestkop ook nog eens twee zoons die precies hetzelfde zijn. Nygaard loopt een gebroken neus op en moet naar het ziekenhuis. Hier komt hij in gesprek met Lorne Malvo, een huurmoordenaar. Een aantal dagen later hoort hij dat zijn oude klasgenoot is vermoord en hierdoor ontstaat er chaos in het stadje. Nygaard zijn hele leven staat op zijn kop, want Nygaard doet zelf ook iets wat het daglicht niet kan verdragen en vraagt hulp van Malvo. Maar is dit wel slim geweest en hoe gaat hij bepaalde dingen oplossen? Een politieagente zit Nygaard ook nog eens achterna, omdat zij hem verdenkt van de moord op de oude klasgenoot. Daarnaast zijn er meerdere zaken waaraan zij werkt en alles is aan elkaar verbonden. Hoe zal dit gaan aflopen?

Ik vind dit echt een heerlijke serie. Er zit lekkere zwarte humor in, daar hou ik wel van. En er komen steeds meer problemen in de serie die opgelost moeten worden. Ook spelen er top acteurs in, zoals Billy Bob Thornton en Martin Freeman Deze serie is echt een aanrader!

Fargo is te zien via Netflix.Ken jij de serie Fargo al? En heb jij de film Fargo ook al gezien? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: