Mijn leven in foto’s #25 – Nep sneeuw en kerstboom maken, pakketjestijd en winactie!


Mijn leven in foto's #25 - Kerstboom maken

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals nieuwe sloffen, kerstboom en nep sneeuw gemaakt en de foto’s bewerkt van de watervallen van Irrel en Trier. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #25

Eindelijk nieuwe sloffen gehaald haha, ik vind ze echt cute πŸ™‚ .


Flow book for paper lovers

Ik hou van papier en knutselen en DIY-en πŸ™‚ . Ik kocht deze Flow Book for papers lovers en ik ben er echt ontzettend blij mee! Wat een mooi boek is het πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #25 - diy nep sneeuw

Het was weer eens tijd voor een DIY project en het leek me leuk om nep sneeuw te gaan maken. Hier schreef ik van de week ook nog een artikel over Zelf nep sneeuw maken. Ik vind het echt cool eruit zien!


Mijn leven in foto's #25 - Kip Tikka

Ow dit blijft toch wel één van mijn favoriete gerechten van Jamie Oliver, de Kip Tikka πŸ™‚ . Dit is echt een aanrader!


De watervallen van Irrel in de herfst

Constantijn Basiliek Trier

Ook was het weer tijd om foto’s te gaan bewerken. Deze twee foto’s zijn nog van de PhotoTravel naar Luxemburg en Duitsland. Je kan meer foto’s hier bekijken: De watervallen van Irrel in de herfst en Trier.


Mijn leven in foto's #25 - Kerstboom maken

Elk jaar gaan we iets leuks maken voor pasen en voor Kerst en dit keer hebben we ons eigen kleine kerstboompje gemaakt πŸ™‚ . Hij is echt gaaf geworden!


Mijn leven in foto's #25 - Essence advent calendar

Dit zijn tot nu toe al mijn lakjes die ik heb gekregen uit de Essence Advent Calendar. De kalender is volgens mij nog steeds te koop, dus mocht je er zelf ook eentje willen, dan zou ik er snel eentje gaan halen!


Mijn leven in foto's #25 - Zoiy

Een heerlijk pakketje van Zoiy ontvangen van SoloBioMooi.nl. Hier ben ik echt benieuwd naar en komt er natuurlijk binnenkort een uitgebreid artikel van.


Mijn leven in foto's #25 - Sonicleanse

Deze heb ik van de week besteld en hier ben ik echt ontzettend benieuwd naar. Ik heb altijd zo’n cleansing apparaat uit willen proberen πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #25 - Revlon

Ik bestelde van de week ook een nieuwe foundation van Revlon en kreeg van Makeupshoppen.nl een super schattig kerstzakje erbij πŸ™‚ .


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Er kwam een nieuwe Q&A – Vraag mij alles! online. Heb jij nog een leuke, interessante, grappige of gewoon zomaar een vraag voor mij, dan kan je die in het Q&A artikel plaatsen. Binnenkort ga ik alle vragen beantwoorden πŸ™‚ .


Winactie - Win een heerijk treaclemoon pakket!

Er kwam ook nog een gave winactie online waarmee je een heerlijk treaclemoon pakket kan winnen. Doe jij al mee?

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden πŸ™‚ . Vandaag ga ik lekker met mijn vriendinnetje van het I Love Beauty Event πŸ™‚ . Ik heb daar echt zin in πŸ™‚ .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: