Essence advent calendar


Essence advent calendar

All I want for Christmas! Advent kalenders horen natuurlijk bij Kerst en je hebt tegenwoordig van verschillende beauty merken ook mooie advent calendars. Essence heeft dit jaar ook een limited Advent calendar. Ik heb hem ook gehaald en vandaag vertel ik hier iets meer over.

De advent calendar heeft 24 deurtjes en achter elk deurtje zit een super leuke verrassing, een beauty product of accessoire voor jouw nagels. Ook zit er achter elk deurtje een “quote of the day”.

Essence advent calendar Essence advent calendar Essence advent calendar Essence advent calendar

Alle producten, van nagellakjes tot aan tools en accessoires, zijn limited producten en normaal niet te koop in de winkel. De advent calendar is best aan de grote kant, namelijk 39 x 39 x 2.5 cm. Adviesprijs is 24,99 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat, maar ik zag dat hij bij ons in Leerdam al afgeprijsd was naar 19,99 Euro.

Ik ben zeer benieuwd wat er achter elk deurtje zit. Het is nog geen december, dus ik mag nog niets open maken. Op de achterkant van de advent calendar kan je wel lezen wat er allemaal in zit, maar ik ben benieuwd hoe het eruit ziet. Ik ben ook zeer benieuwd of ik het wel volhou tot kerst haha.

Wees er snel bij, want de advent calendars gaan best hard en ze zijn voor een beperkte tijd te koop.

Heb jij de Essence advent calendar al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: