Must See films en series rond Kerst


Must see films en series rond Kerst

Rond kerst komen er altijd leuke films of op tv, of in de bioscoop. Er zijn een aantal super gave films rond kerst die ik zeker wil zien. Radbag heeft een gave Kerstcampage opgezet waarbij je goed wordt voorbereid op aankomende Kerst. En ik doe hieraan mee! De Kerstcampagne heet Be the Champion of Christmas. Vandaag vertel ik hier iets meer over en laat ik de must see films en series rond Kerst zien!

De Kerstcampagne houdt in dat een aantal bloggers elke dag een blogpost publiceren met tips & trics te posten rond Kerst, en dit tot aan de Kerst. De blogposts kunnen super leuke printables bevatten of juist DIY projecten of heerlijke recepten en gave cadeaulijstjes. Dit zijn allemaal dingen om jullie voor te bereiden op de perfecte Kerst. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar leuke kerstcadeaus? Of ben je nog op zoek naar een goede film of serie? Dan heb ik vandaag iets leuks voor jullie! Hieronder heb ik namelijk een aantal films neergezet die in de bioscoop komen of al zijn of juist op tv komen. En daaronder een aantal van mijn favoriete series die zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken!

Star Wars
De langverwachte nieuwe film van de reeks Star Wars, The Force Awakens komt heel snel in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af 30 jaar na Return of the Jedi. De Jedi orde moet hersteld worden en Luke Skywalker heeft dit als doel gekregen. Leia en Han Solo werken samen met de New Republic tegen de overblijfselen van het Galactic Empire en een nieuwe bedreiging.

Jaaaaa, eindelijk de nieuwe Star Wars!! Ok, ik ben gewoon fan hahaha. Deze moet ik echt zien en dan echt in de bioscoop! Mijn man en ik gaan eerst een marathon houden van de laatste drie Star Wars films, voordat we deze in de bioscoop kan bekijken.

Hieronder heb ik de trailer van Star Wars – The Force Awakens neergezet:

Bad Santa
Bad Santa komt eerste kerstdag op RTL 7. Deze heb ik een aantal jaar geleden gezien en hij is echt geweldig! Het verhaal gaat over Willie en hij is een oplichter en dief in hart en nieren. Elk jaar maakt hij met de lilliputter Marcus een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed gaan als de Kerstman en een elf. Maar hun bedoeling is eigenlijk om de warenhuizen te bestelen. Toch wordt alles bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van het Kerstfeest leert.

Echt een geweldige film! Zeer grappige komedie en ik heb gelezen dat juist in 2016 rond kerst in de bioscoop komt, hebben jullie gelijk een nieuwe kerstfilm voor volgend jaar! 😀

Hieronder heb ik een trailer van Bad Santa neergezet:

The night before (3 december 2015)
De film The night before is net in de bioscoop en deze moet ik echt zien! Het verhaal gaat over 3 vrienden, genaamd Ethan, Isaac en Chris. Al van kleins af gaan ze eigenlijk met elkaar om. De ouders van één van de drie vrienden zijn helaas verongelukt op een kerstavond en sindsdien vieren de drie vrienden elk jaar als traditie kerstavond met elkaar. Ze vieren dit met veel losbandigheid en veel humor, ze gaan helemaal los. Maar ze worden steeds ouder en ook serieuzer en ze weten daarom dat dit de laatste keer zal zijn dat ze samen kerstavond gaan vieren. Ze gaan op zoek naar de heilige graal van de kerstfeesten, het ‘nutcracka bal’.

Deze film lijkt me gewoon echt hilarisch! Echt geweldig, de acteurs zijn sowieso al top!

De trailer van The Night Before heb ik hieronder neergezet.

Rond de kerstdagen zijn ook veel mensen vrij en hebben dan lekker vakantie. Het is natuurlijk erg leuk en fijn om tijdens deze vakantie heerlijk onderuit te gaan zakken op de bank en lekker series te gaan kijken. Een aantal series heb ik hieronder neergezet, hier heb ik ooit al eens over geschreven. Je kan op de links klikken om naar de serie te gaan en meer informatie hierover te lezen:

The Walking Dead
Empire
Vikings
Ash vs Evil Dead
Peaky Blinders

Dit zijn echt geweldige series om te kijken!

Als je lekker tv aan het kijken bent met je familie, geliefde of vrienden, dan is het natuurlijk ook echt tof dat je handige gadgets bij de hand hebt. Hieronder heb ik een aantal van zulke gadgets neergezet.

Star Wars led moodlights – € 39.95
Star Wars X-Wing messenblok – € 99.95
Star Wars R2D2 eierdop – € 19.95
Heisenberg snijplank – € 29.95
Breaking Bad stressbal – € 7.95

Meer super gave film en serie gadgets kijk je op de website van Radbag!

Ben jij ook zo’n fan van Star Wars en vind je het leuk om dingen zelf te maken, dan heb ik hier ook nog een leuke Printable Star Wars Kerststal, hoe gaaf is dat?

Welke films of series kijk jij graag rond kerst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: