Trier Liebfrauenkirche, kaiserthermen, basiliek en paleis


Constantijn Basiliek Trier

Een tijdje geleden zijn we met onze PhotoWalks Nederland op PhotoTravel naar Luxemburg en Duitsland geweest. Een van de steden die we hebben bezocht is Trier en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien die ik toen heb gemaakt.

In Trier heb je geweldige mooie kerken, zoals de Dom, de Liebfrauenkirche en de Constantijn Basiliek. Tijdens onze huwelijksreis hebben we ook Trier bezocht en toen heb ik ook de Dom gefotografeerd. Toen konden we helaas niet naar de Basiliek toe, omdat deze gesloten was. Maar nu konden we gelukkig wel naar binnen. Ik heb bovenstaande foto gemaakt van het orgel en het plafond. Ik vind dit wel erg bijzonder en mooi eruit zien 🙂 .


Liebfrauenkirche

Nog een foto van een plafond, maar dit keer van de Liebfrauenkirche. De Liebfrauenkirche is ook echt een prachtige kerk, vooral de bouwstijlen van kerken spreken mij vaak aan.


Kaiserthermen van Trier

Een ander prachtige plek om te bezoeken zijn de Kaiserthermen, Keizerlijke baden. Dit is een grote ruïne die ze op dit moment nog wel aan het renoveren zijn. Maar vooral de ondergrondse gangen zijn zeker de moeite waard. Echt gaaf om hier eens rond te lopen.


Paleis van Trier

En de laatste foto is een avondfoto van het paleis van Trier. Deze is namelijk erg mooi verlicht in de avond 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van Trier. Tijdens onze PhotoTravel hebben we nog meer plekken bezocht, zoals de watervallen van Irrel in de herfst, Müllerthal in de herfst en Luxemburg at night.

Ben jij wel eens in Trier geweest? En welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: