Avondfotografie in Rotterdam


Avondfotografie in Rotterdam
Foto gemaakt door: Hans van Vrouwerf

Twee jaar geleden zijn we met de PhotoWalks naar Rotterdam geweest en we vonden dat het weer eens tijd is om naar Rotterdam te gaan om dit keer in de avond te gaan fotograferen. Op zaterdag 20 februari hebben we onze eerste PhotoWalk van dit jaar en vandaag vertel ik hier iets meer over.

Tijdens een PhotoWalk komen fotograferen bij elkaar om gezellig te gaan fotograferen in een stad, natuurgebied of een andere plek.

Een PhotoWalk is dus een sociale aangelegenheid en kan je elkaar eens in het echt zien en van elkaar leren. Het is geheel gratis en het gaat altijd door! En iedereen die fotografeert is welkom! Dus ook amateur en hobby fotograferen of mensen die af en toe eens een foto maken. Zodra jij in bezig bent van een fototoestel, dan mag je zeker meedoen! 😀

Op zaterdag 20 februari gaan we dus naar Rotterdam voor avondfotografie. We verzamelen dit keer om 17.00 uur aan de voet van de Erasmusbrug, ter hoogte van Prachtig Bar-Restaurant Rotterdam. We beginnen direct zodra we verzameld hebben, er is dus geen tijd om te gaan eten en drinken. Dit zal allemaal van te voren op eigen gelegenheid zijn.

Adres: Willemsplein 77
3016 DR Rotterdam

Foto’s Rotterdam:


Avondfotografie in Rotterdam
Foto gemaakt door: Johan de Cocq

Avondfotografie in Rotterdam
Foto gemaakt door Johan de Cocq

Aanmelden
Meld je ook aan in onze Facebook groep, hier kan je vele foto’s bekijken en jouw eigengemaakte foto’s plaatsen. Het is een grote en gezellige community vol met enthousiaste fotografen. Neem dus snel een kijkje 🙂 .

Tot zaterdag 20 februari!

Ben jij wel eens in Rotterdam geweest? En weet jij een plek wat we zeker moeten fotografen in de avond in Rotterdam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: