Serie: Making a Murderer


Making a Murderer
Bron: IMDB.com

Op dit moment moeten we bij veel series wachten op een nieuw seizoen en daarom zochten we weer een nieuwe serie om te gaan kijken. Op internet zagen we bijzondere en schokkende reacties over de serie Making a Murderer. Inmiddels hebben wij de eerste aflevering gezien en wow, echt een bizar verhaal! Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Making a Murderer is een Amerikaanse documentaireserie dat in december vorig jaar is uitgebracht voor Netflix. De serie is gefilmd over een periode van tien jaar en vertelt het verhaal van Steven Avery. Hij zat namelijk achttien jaar lang onschuldig vast voor verkrachting. De DNA techniek was pas laat aanwezig en een DNA-analyse wees erop dat niet Steven Avery de verkrachtig had gedaan, maar Gregory Allen, een man die meerdere misdaden heeft gepleegd. Hoe dit allemaal verloopt, wordt in de eerste aflevering vertelt. Steven Avery wordt vrijgelaten en start een rechtszaak tegen de mensen die te maken hebben met zijn eerste arrestatie. Echter twee jaar na zijn vrijlating wordt hij weer aangehouden, maar dit keer voor de moord op Teresa Halbach, waarbij dezelfde ambtenaren betrokken waren in het onderzoek. Er zijn in totaal 10 afleveringen en toont de rechtszaak en het onderzoek naar de moord op Teresa Halbach. De neef van Avery wordt ook beschuldigd van moord in het onderzoek, zijn rechtszaak komt ook aan bod in de serie.

Op dit moment hebben we dus nog maar één aflevering gezien en ik vond de eerste aflevering al echt zeer bijzonder. Ik vind het zeer goed gefilmd en echt alle details komen aan bod. Je ziet helemaal hoe het hele proces verloopt en wie er allemaal mee te maken heeft en hoe Avery zo lang onschuldig heeft vastgezeten. Nu moeten we natuurlijk nog de rest kijken en weet ik niet hoe hij weer beschuldigd kon worden, dit keer dus vanwege de moord, maar ik ben echt zeer benieuwd. Het is spannend en echt ongelooflijk hoe bepaalde dingen heeft kunnen gebeuren. Te bizar gewoon!

Making a Murderer is te zien via Netflix. Hieronder heb ik een trailer neergezet:

Kijk jij deze documentaireserie al? En wat vind jij van het verhaal? Geen spoilers aub! 😉

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: