Opgemaakt Januari met o.a. treaclemoon, GUESS en NIVEA


Opgemaakt januari met o.a. treaclemoon

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In januari heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder treaclemoon, GUESS en NIVEA. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– NIVEA tonic
Nadat ik mijn huid heb schoongemaakt met de reinigingsmelk van ZoiY. vind ik het wel altijd nog even lekker om een tonic te gebruiken om echt alle make-up restjes weg te krijgen. Een fijne milde tonic, mijn huid blijft heerlijk zacht en trekt niet als ik deze gebruik.

Andrélon Keratine Repair conditioner
Ik heb nog een aantal Andrélon Keratine Repair conditioners liggen, die wil ik eerst helemaal opmaken, voordat ik andere producten wil gaan testen, zoals LUSH conditioner. Ik gebruik geen Andrélon Shampoo meer, maar de LUSH Shampoo bar.

treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel
Echt, ik ben dol op treaclemoon en deze ruikt ontzettend lekker!! Ik heb nu de raspberry versie, hier komt binnenkomt een artikel van. Maar de strawberry is ook echt een aanrader!

– GUESS Seductive eau de toilette
Ik ben dol op de geuren van GUESS, zoals deze en de GUESS Girl eau de toilette vind ik ook echt heerlijk. Deze twee geuren blijf ik toch wel iedere keer kopen.

– Catrice Prime and fine compact powder
Dit blijft voor mij de beste poeder op dit moment. Ik vind hem persoonlijk beter dan de All about matt poeder van Essence en daarnaast kan ik er ook nog eens langer mee doen.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen

– Derlon wattenschijfjes
Wel fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluist op zich niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: