LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar


LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar

Andrélon is een merk dat ik graag gebruik voor mijn haar. Vooral de Keratine repair shampoo en conditioner gebruik ik vaak. Echter wil ik steeds meer producten gebruiken met natuurlijke ingrediënten. Tijdens het I Love Beauty event van dit jaar, heb ik ook een aantal LUSH producten gekocht, waaronder ook de LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar. Zou dit product ook goed voor mijn haar werken? Vandaag laat ik het aan jullie zien!


LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar

De shampoo bar ziet er mooi uit van kleur. Donkerroze met witte stippen/streepjes erin. Hij past in mijn hand en dat is dan wel fijn werken.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Agar (Gelidium cartilagineum), Water (Aqua), Arganolie ( Argania spinosa), Glycerine (Glycerine), Parfum (Perfume), Roos absolue (Rosa damascena), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Roos essentiële olie (Rosa damascena), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), *Limonene (*Limonene), Coumarine (Coumarin), Citronellol (Citronellol), Geraniol, Kleurstof 17200 (Colour 17200)

Zoals je ziet zitten er veel natuurlijke ingrediënten in, zoals heerlije arganolie. Daar ben ik toch echt fan van. Maar er zit toch ook wel weer SLS in. Mocht je daar problemen mee hebben, dan kan je deze toch beter overslaan. Zelf vind ik het niet zo heel erg.

De geur is echt heerlijk! Deze shampoo bar heeft precies dezelfde geur als de Ro’s Argan bodyconditioner 🙂 , happy me!


LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar

Hierboven heb ik de shampoo bar een beetje nat gemaakt en over mijn hard gehaald. Zoals je ziet, schuimt de shampoo bar best goed. Ik hoef de shampoo bar ook maar een paar keer over mijn haar te ‘strijken’ en het komt genoeg schuim af om mijn haar te wassen. Na gebruik moet je de shampoo bar eerst goed laten drogen voordat je hem weer opbergt.

Zodra ik mijn haar weer afspoel, voelt mijn haar al wat zachter aan en behoorlijk glad. Echt top!


LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar

En hierboven zie je mijn haar na het gebruik van de shampoo bar. Mijn haar ziet er glad en glanzend uit, ziet er goed uit toch?

Oh jee…heeft LUSH gewonnen van Andrélon qua shampoo? Ja zeker, voor mij geen Andrélon meer 🙂 !

De LUSH Jason and the Argan Oil shampoo bar kost €8,95 voor 55g. En wat helemaal top is, dat LUSH al hun ingrediënten koopt van leveranciers die niet op dieren testen!

Heb jij ook wel eens een LUSH shampoo bar gebruikt? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: