Opgemaakt december met o.a. Catrice, La Mysore en Labello


Opgemaakt december met o.a. Catrice, La Mysore en Labello

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In december heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder Catrice, La Mysore en Labello. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van december heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo en conditioner
Ja, bijna elke maand gaan er wel Andrélon producten op haha. Dit keer dus weer een shampoo en een conditioner. De volgende maand zal er geen Andrélon shampoo op gaan, aangezien ik nu een shampoo bar van LUSH aan het proberen ben. Hier komt snel een review van 🙂 .

– Biocura scheerschuim
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

– AH Basic wattenschijfjes
Wel fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluist op zich niet zo snel.

– Labello Pearly Shine
Een super fijne lippenbalsem met een fijn roze kleurtje en een parel glansje erover heen. Deze doet echt veel voor mijn droge lippen en ga ik ook zeker vaker kopen!

La Mysore huidverzorgingsproducten
Een aantal van de kleine pompjes van de La Mysore huidverzorgingsproducten. Deze heb ik een lang gebruikt voor mijn huid. Een face cream, oogserum en nachtcreme. Echt heerlijke producten met natuurlijke ingrediënten. Deze wil ik zeker vaker gaan halen, omdat het echt goed voor mijn huid is.

– Catrice Glamour Doll Ultra black & curl.
Deze mascara heb ik een tijdje gebruikt, maar ik vind hem niet echt fijn. Hij klontert best snel en geeft niet veel volume of krul in mijn wimpers. Dat vind ik jammer. Doe mij maar gewoon de mascara van Essence 🙂 .

Dit waren alweer de producten die ik in december heb opgemaakt. De laatste producten alweer van afgelopen jaar. Ik wil dit jaar meer producten opmaken, voordat ik weer nieuwe producten ga kopen, dus jullie kunnen komende maand weer een artikel verwachten met veel opgemaakte producten 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: