Mijn leven in foto’s #2


Verlaten school

Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !

We zijn nog op pad geweest om verlaten panden te gaan fotograferen, zoals bovenstaande verlaten school.


Konstruktor

Van Radbag.nl kreeg ik dit geweldige DIY camera pakket, genaamd de Konstruktor. Je kan hiermee jouw eigen SLR camera in elkaar zetten. Soms was het wel lastig omdat de handleiding niet helemaal klopte en mijn verloofde heeft mij toen geholpen 😀 en toen was het gelukt!


Chocolade fudge

Op de blog van Larissa en Tara Verbon zag ik een heerlijk recept om jouw eigen chocolade fudge met nootjes en Oreo koekjes te maken. Die moest ik natuurlijk maken. En ze zijn echt goed gelukt! Ze zijn lekkerrrr!


Tara Verbon - Chocolade fudge

En was ook echt super leuk om te zien dat ze zelfs op hun Instragram mijn foto hadden gedeeld :D. Hoe leuk! De link naar dit bericht op Instagram kan je hier vinden.


Kerst

Kerst

Kerst

En toen was het kerst! We hebben echt een fijne kerst gehad. De eerste kerstdag zijn we naar mijn schoonouders geweest. We hebben heerlijk gegeten en ook nog kleinigheidjes gehad, zoals een loompakketje waar ik dit armbandje van gemaakt heb 😀 .

En de tweede kerstdag zijn we naar mijn ouders geweest waar we ook heerlijk hebben gegourmet. Het waren zeer gezellige en fijne dagen met zeer lieve mensen om ons heen.

Ennnn….op de tweede kerstdag waren mijn verloofde en ik 1 jaar verloofd!! Wowieee 😀 😀 , de tijd gaat echt snel. Nog minder dan een half jaartje en dan gaan we al trouwen!!! 😀


Sneeuw

Link in Sneeuw

Jammer genoeg hadden we geen witte kerst, maar de zaterdag na kerst hadden we zeker sneeuw, en dan ook echt veel sneeuw! Toen we wakker werden, lag er al een dikke laag! Onze kat Link is nu bijna 4 jaar oud, maar heeft nog nooit echt een dikke laag sneeuw meegemaakt. Hij wilde graag naar buiten, dus lieten we hem even los op het dakterras. We dachten eerst dat hij het helemaal niet leuk ging vinden of niet durfde, maar hij vond het echt geweldig haha. Hij ging gelijk naar buiten en begon te spelen en te rennen hahaha. Geweldig gezicht was dat! Alleen het sneeuwde nog wel, dus namen we hem snel weer naar binnen. Hij was dan ook zeiknat haha, maar hij vond het wel super leuk 😀 .


Proefkapsel

De zondag ben ik naar mijn vriendinnetje geweest. Ze ging weer een proefkapsel maken voor mijn bruiloft 😀 . Alleen hier heb ik geen foto’s van natuurlijk, want dat is allemaal nog “geheim” hahaha. Oja, maar we hebben dit keer echt wel geyoga-ed ook 😀 , daar was ik wel blij om ook want mijn lijf was echt helemaal stijf. Vandaag gaan we ook weer yoga-en 😀 .


Gilette

En toen kreeg ik dit berichtje van Bol.com. Hoe leuk!! Ik heb hem ook inmiddels ontvangen, dus we zijn hier thuis zeer benieuwd naar!


La Nova

Afgelopen dinsdag was voor mij weer een geweldige en super leuke spannende dag. Ik zou die avond weer mijn jurk aanhebben…whaaaa 😀 😀 . Toen ik daar aankwam, heb ik eerst veel gekletst met Sandra van La Nova en lekker thee gedronken. Ik zag mijn jurk weer hangen en wow…die kriebels in de buik. Heerlijk gevoel!! Ik ging mijn jurk weer aandoen en hij paste echt perfect!!! De maat was helemaal goed, alleen hij moest nog iets ingekort worden en ingenomen worden op een plek, maar verder helemaal perfect. Ik heb natuurlijk foto’s gemaakt, maar die kan ik helaas niet hier laten zien hehhe. Maar geloof me, hij is echt prachtig 😀 😀 !! En Sandra van La Nova was ook echt super aardig! Ik ben zo blij dat ik daar mijn droomjurk heb gevonden 😀 . In maart dan mag ik weer terug komen om alles af te spelden etc. Maar och, wat ben ik toch blij!! 😀


chocolademelk

Toen ik eenmal thuis was, hebben mijn verloofde en ik samen heerlijke chocolademelk met slagroom gedronken. Ik was kapot, het was een lange dag van werken en jurk passen, maar ik was helemaal gelukkig 😀 hihi.


geen bussen

Op oudjaarsdag moest ik nog gewoon werken, maar ik mocht gelukkig wel eerder weg 😀 . Voordat ik met de trein ga, check ik altijd op internet of er nog vertragingen zijn etc. En helaas was dat ook zo, typisch dat het ook op zo’n dag moet gebeuren. De Arriva treinen reden niet vanwege een seinstoring en er zouden bussen ingezet worden. Tuurlijk Arriva, de hoop op bussen hadden we allang opgegeven. Ik belde mijn verloofde op of hij me kon ophalen. Toen ik eenmaal in Gorinchem aankwam met vertraging, stond er inderdaad geen bus en ik had gehoord dat veel mensen al langer dan een half uur aan het wachten waren, zucht… Gelukkig was mijn verloofde er al en konden we gelijk naar huis 😀 .


vuurkorf

Vuurwerk

Vuurwerk

Vuurwerk

Vuurwerk

Op oudjaarsavond zijn we bij onze lieve buurtjes geweest waar we heerlijk met zijn vieren hebben gegourmet en ‘s avonds hebben we nog de vuurkorf aangehad 😀 . En natuurlijk hebben we nog genoten van siervuurwerk die onze buurtjes hadden gekocht. We kopen zelf eigenlijk helemaal geen vuurwerk meer, ik vind het altijd zonde van het geld, maar onze buren hadden wel erg mooi vuurwerk 😀 .

We hebben het op zich niet heel laat gemaakt :D. Op nieuwjaarsdag hebben we het lekker rustig aan gedaan. Ik moest wel echt alles gaan wassen, omdat alles natuurlijk naar de rook stonk haha. ‘s Avonds zijn we nog naar mijn schoonouders geweest. Aanstaande zondag gaan we naar mijn ouders 😀 .


verlaten pand

Gisteren was ik gelukkig nog lekker vrij 😀 en zijn mijn verloofde en ik nog met zijn tweeen heerlijk gaan fotograferen in verlaten panden. Nou ja..bij bovenstaande pand zit nog een verhaal aan vast, haha, maar dat lezen jullie binnenkort in een uitgebreid artikel met mijn foto’s van het pand 😀 .

En toen waren mijn twee weken alweer om. Nog even genieten van het weekend en aanstaande maandag moet ik weer werken.

Wat hebben jullie afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: