Konstruktor – Bouw jouw eigen 35mm SLR camera in 1-2 uur!


Konstruktor

Hoe gaaf is het als je graag fotografeert, jouw eigen camera in elkaar kan zetten? Nou het kan echt met de Konstruktor DIY pakket. Van Radbag.nl mocht ik dit super leuke DIY pakket uitproberen. Gaaf! Je kan met de Konstruktor jouw eigen 35m SLR camera in elkaar zetten. Vandaag vertel ik jullie hier meer over 😀 .

Radbag.nl is een zeer leuke webshop vol met gave gadgets en unieke cadeaus. Ze hebben namelijk zeer leuke en grappige cadeaus voor bijvoorbeeld Kerst, Valentijnsdag, een bruiloft, een verjaardag of gewoon zomaar voor een andere gelegenheid. Ze hebben verschillende cadeaus en gadgets voor vrouwen, mannen en voor kinderen!


Konstruktor

De Konstruktor lomografie camera komt in een mooie verpakking waar dus alle onderdelen in zitten.


Konstruktor

Als de verpakking open is, dan zie je ook alle onderdelen. Je krijgt gewoon gelijk zin om ermee bezig te gaan 😀 .


Konstruktor

Er zit een complete handleiding bij en elk onderdeel heeft een nummertje, zodat je gemakkelijk de juiste onderdelen kan vinden.


Konstruktor

Er staat op de doos en in de handleiding dat je de Konstruktor binnen 1-2 uur af kan hebben. Ik ben er zelf wel wat langer mee bezig geweest haha. De handleiding klopte soms niet helemaal, dat maakte het net wat lastiger haha. Maar mijn verloofde heeft ook meer verstand van hoe een camera in elkaar moet zitten, dus die heeft me dan ook geholpen 😀 .


Konstruktor

Het is echt wel leuk om te zien hoe de camera meer vorm krijgt. En het is ook echt gaaf om de camera in elkaar te zetten.


Konstruktor

En dan is de Konstruktor klaar! Je kan hem ook nog bekleden met mooie gekleurde stickers, maar ik vond het juist cool als hij helemaal zwart is 😀 . Je moet dan natuurlijk nog wel een rolletje in doen, maar die kan je ook bij Radbag bestellen 😀 .

Het is echt een geweldig ding geworden en het werkt ook nog echt! De lens is ook afneembaar, dus je kan er ook andere lenzen opetten. De sluitertijd is 1/80s, je kan ook BULB gebruiken. Je kan de Konstruktor ook op statief zetten, super handig! Deze ga ik zeker vaker gebruiken!

Fotografeer jij ook graag en zou je ook eens jouw eigen camera willen bouwen? Je kan de Konstructor kopen voor € 34,95 (zonder rolletje) bij Radbag!

Ken jij de webshop Radbag.nl al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: