Kampen in de avond


Kampen in de avond

Een aantal weken geleden zijn we naar Kerst in Oud Kampen geweest om te gaan fotograferen. In de avond hebben we ook nog een foto gemaakt van Kampen zelf. Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Bovenstaande foto is gemaakt in een weiland langs het water. Je kijkt dus eigenlijk naar Oud Kampen, met de brug, de boten, de kermis en de kerk.

Ik heb deze foto gemaakt met triggertrap. Dit is een handig tooltje, een app op je telefoon en een kabeltje, waarmee je lange belichtingen kan gebruiken tijdens het fotograferen. Daarnaast gaat dit geheel automatisch, je hoeft alleen maar de normale belichting in te stellen, hoeveel foto’s je wilt maken en hoeveel stops hij moet gebruiken. De app zorgt er dan voor dat er meerdere foto’s worden gemaakt van verschillende belichtingen.

Ik heb zelf in totaal 7 belichtingen gebruikt. Deze voeg ik dan allemaal samen tot een 32 bit HDR in PhotoShop en bewerk ik hem verder in Lightroom.

Ik vind de foto echt mooi geworden. Al stond ik er niet helemaal recht voor, waardoor hij een beetje scheef afloopt, maar op zich vind ik dat niet zo heel erg. De kleuren, het water, de verlichte gebouwen en boten, ik vind het echt gaaf eruit zien!

Kampen is echt een mooie stad en zeker een bezoek waard mocht je hier nog niet zijn geweest. Wij gaan er zeker nog wel eens weer naar toe!

Ben jij wel eens in Kampen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: