Mijn leven in foto’s #47 – Nieuwe box, nieuwe spulletjes en Bullet Journal


Mijn leven in foto's #47 - box

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Normaal doe ik dit altijd op een zaterdag. Maar omdat er voor morgen een product review staat ingepland, laat ik jullie vandaag dit artikel zien. We hebben weer nieuwe babyspullen gekocht, zoals bovenstaande box. Ik heb ook wat andere dingetjes gekocht en gekregen en laat ik weer foto’s van Link zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Mijn man en ik zijn nog naar de Baby & Tiener Megastore geweest en hebben we weer wat babyspullen gehaald. En inmiddels staat de box ook al in de kamer 🙂 . Ben er zeer blij mee!


Mijn leven in foto's #47 - kleedjes

Een tijdje geleden hadden we deze twee dekentjes gekocht van Joleinn. Super mooi en de blauwe kleur willen we graag terug laten komen in accessoires, gordijnen en een kleed. Dit was nogal een zoektocht, maar inmiddels hebben we die ook gevonden. Binnenkort laat ik jullie de foto’s hiervan zien zodra alles binnen is en de kamer is ingericht 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - pakketje

We kregen weer een pakketje binnen 🙂 . En ik kreeg van mijn lieve man een heerlijke Tony’s Chocolonely…yummie!!


Mijn leven in foto's #47 - Stoel

Nu de box in de woonkamer staat, moesten we een nieuwe plek vinden voor onze stoel. Ik vind hem hier echt mooi staan ook 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - Handlettering doe je zo

Ook kreeg ik deze binnen 🙂 . Yeahhh! Ik ben hier mee bezig en morgen komt er dus een review hiervan online 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - Bloemen

Van onze buurman (van iets verderop) kregen we een bloemetje omdat mijn man foto’s had gemaakt voor zijn huisje 🙂 . Super lief!


Mijn leven in foto's #47 - Bullet Journal

In mijn Bullet Journal ben ik ook weer bezig om dagelijkse layouts te plaatsen met afspraken, todo’s, te mailen, te bellen, te kopen en notities. Ik vind dat toch zeer handig en ik ben er echt blij mee 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - Kleedje

Mijn leven in foto's #47 - Kleedje

Van mijn collega en zijn vriendin kreeg ik bovenstaand cadeautje voor onze kleine. Echt hoe lief!!! Ben er echt zeer blij mee 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - Knutselspullen Wibra

Bij de Wibra kocht ik nog een aantal super leuke knutselspullen, ook voor de Kerst. Kon het weer eens niet laten haha.


Mijn leven in foto's #47 -Kruidvat wax melts

Bij de Kruidvat kocht ik een aantal nieuwe wax melts voor onze branders 🙂 . Hier komt ook snel een review van online.


Missie walkthrough: De nacht van de snoepmonsters

Yeahh, er kwam ook weer een nieuwe update van The Sims Freeplay online. Super leuk!

En we sluiten vandaag ook weer af met een aantal foto’s van lieve Link 🙂 .


Mijn leven in foto's #47 - Link

Mijn leven in foto's #47 - Link

Mijn leven in foto's #47 - Link

Mijn leven in foto's #47 - Link

Vandaag is de laatste dag dat ik aan het werk ben en dan heerlijk een weekje vakantie 🙂 . Dan nog één weekje en een dag werken en dan begint mijn verlof. Ik ben er echt aan toe. Wekelijks heb ik nog bekkenfysiotherapie en ik zit elke keer weer behoorlijk vast. Er komt weer snel een zwangerschapsupdate online waar ik hier meer over ga vertellen.

Fijn weekend alvast iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: