Opgemaakt januari

Het is alweer 8 februari. De tijd vliegt voorbij. Gisteren heb ik een leuke dag gehad op de gezondheidsbeurs waar ik ook een bloggersevent van Thermae2000 had. Was zeer interessant en leuk! Morgen komt hier een artikel over :).Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe “opgemaakt” artikel. Vandaag laat ik jullie producten zien die ik in januari heb opgemaakt 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van november heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Dove purely pampering kokosmelk & jasmijnblaadjes douchecrème
Een fijne douchecrème met kokosmelk en heerlijke jasmijnblaadjes. De geur van de kokos komt goed naar voren, maar de jasmijnblaadjes maken het heerlijk zacht. Het voedt mijn huid echt zeer goed. Mijn huid voelt dan ook lekker zacht aan 😀 . Ik heb nog een aantal douchecrèmes en showergels staan, dus voorlopig ga ik deze nog niet kopen. Misschien ooit weer eens in de toekomst.

Andrélon Keratine Repair shampoo en conditioner
Alweer deze? Yup, ze blijven echt mijn favoriet. Elke maand krijg ik wel één van beide helemaal op, of juist allebei. Door deze twee producuten is mijn haar een stuk minder droog en het glanst gewoon meer. Daarnaast maakt het mijn haar lekker zacht en de klitten gaan er sneller uit 😀 .

– Change Chanel eau de toilette sample
Echt een heerlijke en luxe geur. Ik heb deze vaak gebruikt als ik naar een feestje, speciale gelegenheid, etentje of evenement ging. Deze ruikt echt luxe, heerlijk geur! Ik heb deze ontvangen toen ik ooit eens een bestelling bij Douglas deed, je kan dan namelijk sampletjes uitkiezen als je een bestelling plaatst.

– Essence sun club blondes shimmer bronzing powder.
Een hele mooie bronzer voor de lichtere huid. Deze heb ik al een aantal keer in mijn bezit gehad. Ik merk dat de kleur goed voor mijn huidskleur is. Hij is namelijk niet te donker voor mijn lichte huidskleur, maar je ziet het wel :).

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Gilette Venus Breeze scheermesses.
Ik heb deze vaker gebruikt en ik vind de scheergel kussentjes die geïntegreerd zijn, vind ik erg fijn. Je hoeft geen extra scheergel te gebruiken en ze scheren echt super fijn. Echter zijn ze wel prijzig, dus koop ik ze niet zo vaak. Ik koop dan vaker van die wegwerp scheermesjes.

Dit waren mijn opgemaakte producten van januari 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: