Mijn nieuwe Bullet Journal 2016Vandaag laat ik jullie een filmpje zien van mijn nieuwe Bullet Journal. Dit is mijn eerste echte filmpje en ik ben dan zeer benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂 . Ik laat in mijn Bullet Journal zien wat ik allemaal in mijn Bullet Journal heb staan en hoe deze er verder uit ziet. Ook komen in dit artikel foto’s voorbij van mijn Bullet Journal.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Ik heb mijn nieuwe Bullet Journal bij de HEMA vandaan en deze is dikker dan de Bullet Journals die ik hiervoor heb gehad. Mocht je niet weten hoe precies een bullet journal werkt, dan kan je dat hier nog eens teruglezen: Bullet Journal uitleg.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Op de eerste pagina heb ik een kaartje staan, deze heb ik gekregen van mijn Echte Post Is Cool swap maatje. Super leuk en daarom wilde ik hem in mijn Bullet Journal plaatsen.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Op de volgende pagina heb ik drie pagina’s met een inhoudsopgave. Omdat de Bullet Journal nogal heel pagina’s heeft, heb ik drie pagina’s hiervoor vrijgehouden. Er staan namelijk al best veel items in mijn Bullet Journal en er gaan nog zeker meer bijkomen.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Dan heb ik een gedeelte met te reviewen producten staan. Hier zet ik alle items neer die ik nog eens wil gaan reviewen. Sommige heb ik ook van klanten gekregen en anderen weer zelf gekocht of gekregen van familie of vrienden.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Zoals jullie misschien wel weten zijn mijn man echte films en series fans. Ik schrijf dan ook altijd op in mijn Bullet Journal welke films we nog moeten zien, welke we al gezien hebben. Maar ook welke series we nog moeten kijken en wanneer een nieuw seizoen van een serie weer begint.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Alle blogonderwerpen waar ik ooit nog eens over wil gaan schrijven, zet ik ook hier neer.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

En een complete todo lijst met allerlei taken die ik ooit nog eens wil gaan uitvoeren. Deze plan ik dan per maand in.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Ik ben dol op statistieken en daarom hou ik per social media ook bij hoeveel volgers of likes ik heb. Ik vind het een erg leuk gezicht om te zien dat dit groeit.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

En dan een zeer handig systeem voor mijn blog, namelijk een editorial. Hier plan ik elke keer een onderwerp in voor mijn blog. Eerst schrijf ik het op een sticky note en zodra het echt op mijn blog verschijnt, dan schrijf ik het op in het vakje. Zo kan ik gemakkelijk onderwerpen inplannen en ook verschuiven met de planning.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Dan een todo lijst en een herinneringpagina per maand. De todo lijst bevat items die ik graag wil doen die maand, deze haal ik van de grote todo lijst af. En de herinneringpagina bevat leuke dingen die ik die maand heb beleefd of meegemaakt.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Voor elke maand ga ik nu ook doelen opstellen. De doelen die ik voor augustus had, kan je hier terugvinden: Doelen augustus.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Elke maand wil ik ook items / onderwerpen terug laten komen op mijn blog en de ideeën hiervoor plaats ik dan ook in mijn Bullet Journal.


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Aan het einde heb ik een gedeelte gemaakt waar ik allerlei dingen in kan plaatsen, zoals de sticky notes die ik gebruik voor de planningen, maar ook kaartjes en briefjes etc.

Dit is hoe mijn bullet journal er nu uitziet. Ook heb ik nog mijn visionboard in mijn Bullet Journal staan. En verder staan nog wel andere items in, maar deze zijn ook vooral privé 🙂 . Ik ga komende maand ook nog zien hoe ik mij agenda in deel per week en per dag.

Laat hieronder ook in een reactie achter wat jullie van mijn eerste filmpje vonden. Alle tips etc. voor verbeteringen zijn natuurlijk zeer welkom! Ik zou het ook erg leuk vinden als je jezelf wilt abonneren op mijn Youtube kanaal, er gaan zeker nog meer filmpjes komen! Bedankt iedereen!

Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Gebruik jij ook graag een Bullet Journal? Of hoe maak jij jouw planningen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: