ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

De laatste tijd gebruik ik steeds vaker producten met natuurlijke ingrediënten. Ik merk dat dit gewoon veel beter is voor mijn huid. Van Solobiomooi.nl kreeg ik een aantal verzorgingsproducten van ZoiY Herbal Cosmetic. Hier was ik natuurlijk wel erg benieuwd naar. Vandaag vertel ik dan hier ook iets over.

ZoiY Herbal Cosmetic is een merk dat heerlijke verzorgingsproducten heeft met wel meer dan 98% natuurlijke ingrediënten. Dat klinkt natuurlijk wel erg goed!


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Als eerste een cleansing lotion. Het is een verzorgende reiningslotion met lupine, amandelolie, olijfolie, sheaboter en meer. Het reinigt je huid zacht en effectief van make-up en onzuiverheden.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

En hieronder de structuur.


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

De structuur is echt heerlijk. Het is zacht en romig en smeert goed uit. De geur is ook helemaal prima. De meeste cleansing lotions zijn helaas niet goed voor mij. Ik krijg vaak een trekkerig en droge huid door deze lotions, maar dat heb ik gelukkig niet bij de cleansing lotion van Zoiy. Mijn huid is helemaal schoon en het maakt mijn huid echt zacht en ik krijg geen rode vlekken.

Je betaalt voor de cleansing lotion 18.95 Euro voor 200ml.


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Dan de handcreme. Ik ben echt dol op handcremes en ik moet ze vooral in de ze koudere jaargetijden echt gebruiken. Mijn handen zijn vaak ontzettend droog. In de handcreme zit ook weer lupine, maar ook amandelolie en meer heerlijke natuurlijke ingrediënten.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

En hieronder de structuur:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Ook hier is de structuur weer helemaal prima. De geur is echt heerlijk! Het trekt snel in mijn handen en maakt mijn handen echt heerlijk zacht! Ik hoef het dagelijks niet vaak te gebruiken, gewoon een paar keer. Echt een aanrader!

Voor de handcreme betaal je 9,95 Euro voor 60ml.


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Een dagcreme gebruik ik ook echt dagelijks. Mijn gezicht is vaak erg droog en heeft een zeer goede verzorging nodig. Ook de dagcreme heeft lupine, maar ook amandelolie, olijfolie en abrikozenpitolie. Echt heerlijk! De dagcreme zorgt voor een beschermende vochtinbrengende huidverzorging.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

En hieronder de structuur:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

De structuur is echt goed, heerlijk romig, maar ook stevig. Het smeert goed uit en het trekt zeer snel in. Mijn huid krijgt echt een boost en de creme is zeer hydraterend. Mijn huid is dan ook niet meer zo droog. Heerlijk!

Voor de dagcreme betaal je 28,95 Euro voor 50ml.


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Elke avond na het reinigen van mijn huid, doe ik een nachtcreme op. Mijn huid heeft dit echt nodig. In deze heerlijke nachtcreme zit wilde rozenolie, avocado-olie, karitéboter en het extract van lupine. Het maakt een zeer voedende en hydraterende nachtcreme.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

En hieronder de structuur:


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

De structuur is iets steviger en dikker dan de dagcreme, dat vind ik zeer goed. Echt heerlijk voor de nacht, zodat het goed in de huid kan trekken. Het smeert goed uit en je voelt dat het je huid zeer goed hydrateert. De volgende ochtend heb ik weer een lekker soepel en zacht huidje. Hier heb ik echt dol op!

Voor de nachtcreme betaal je 29,95 Euro voor 50ml.


ZoiY Herbal Cosmetic verzorgingsproducten

Ik ben echt dol op deze producten met zeer veel natuurlijke ingrediënten. Het doet zoveel goeds voor mijn huid, ik merk gewoon dat dit voor mij veel beter is.

Wil jij ook meer verzorgingsproducten gebruiken met natuurlijke ingredriënten, neem dan eens een kijkje op Solobiomooi.nl waar je deze producten kan kopen.

Ben jij al bekend met de verzorgingsproducten van Zoiy Herbal Cosmetic?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: