Mijn leven in foto’s #26 – I Love Beauty Event, Kerst in Oud Kampen & Kerst


Mijn leven in foto's - Kerst in Oud Kampen

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals het I Love Beauty Event, Kerst in Oud Kampen en natuurlijk Kerst. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


I love beauty event

Twee weken geleden was het I love beauty event. Mijn vriendinnetje en ik zijn hier naar toe gegaan, ik vind het echt super leuk en heb ook nog een aantal dingetjes gekocht 🙂 .


Sahan supermarkt

Sahan supermarkt

Die zondag daarna zijn mijn man en ik naar de nieuwe Sahan supermarkt geweest in Waalwijk. Hier hebben we ontzettend veel vlees gekocht en kregen ook nog een bos bloemen en lekkere dingen, omdat het de opening was van de supermarkt in Waalwijk. Het is een Turkse supermarkt waar je vaak veel aanbiedingen hebt qua vlees. Echt perfect! En natuurlijk ontzettend aardig dat we deze extra dingen kregen. Oja, en ik was lekker die dag make-up loos hahaha.


Kerstboompje

Kerstversiering

Onze kerstversieringen 🙂 , natuurlijk mijn eigengemaakte kerstboompje en mijn eigen gemaakte winterdecoratie met nep sneeuw.


Parks london

Deze heerlijke kaars van Parks London besteld 🙂 . Hij ruikt echt lekker!


Kerst in Oud Kampen

Kerst in Oud Kampen

Afgelopen zaterdag zijn we met de PhotoWalk naar Kerst in Oud Kampen geweest. Een super leuk event met allerlei Dicken’s personages en optredens. Meer foto’s kan je bekijken via de link!


Pukka

Heerlijk!! We hebben weer eens Pukka gegeten 🙂 , dit is echt een top gerecht 🙂 .


700 Bloglovin volgers

Wow, alweer 700 Bloglovin volgers, hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Echt zeer bedankt iedereen!!


Jamie Oliver

Weer een heerlijk Jamie Oliver gerecht. Binnenkort wil ik mijn 5 favoriete Jamie Oliver gerechten met jullie delen.


Pakketjestijd

Pakketjestijd!! <3 😀


PocketSac

Super leuk! Ik heb dit Bath & Body Works Pocketbac gewonnen bij Northflix 🙂 , super bedankt!!


Kerst

Natuurlijk hebben we heerlijk Kerst gevierd met familie. Vrijdag zijn we eerst naar mijn schoonouders geweest en zaterdag zijn we naar mijn ouders geweest. We hebben beide dagen heerlijk gegourmet 🙂 . Ik hou er van! Het was super gezellig!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan? En hebben jullie een fijne Kerst gehad?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: