Skinny jeans en een top via Zalando


image

Dagelijks draag ik graag jeans, vaak met een truitje en als het wat warmer is een top met eventueel een jasje of blazer. Het was wel weer eens tijd voor nieuwe jeans en via Zalando heb ik twee nieuwe skinny jeans en een top gehaald. Vandaag laat ik jullie deze zien.

Beide jeans zijn van ONLY en het zijn beide slim fit jeans. Ik hou van zulke skinny jeans. Ze zitten echt heerlijk πŸ™‚ . Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat ze een lage heuphoogte hebben. Ik heb namelijk PDS waardoor mijn buik vaak opzet en dan kan ik echt geen jeans dragen die een hoge of normale taille hebben πŸ™‚ .

Bovenstaande Slim fit jeans is licht van kleur en heeft hier en daar wat “slijtages”. Dat vind ik echt wel cool eruit zien! πŸ™‚ . Hij kost 39,95 Euro en kan je kopen bij Zalando.


Skinny jeans en top via Zalando

Bovenstaande Skinny jeans is wat donkerder van kleur en wat netter dan de eerste jeans. Deze kost 49,95 Euro en kan je kopen bij Zalando.

Op bovenstaande foto zie je ook een paarse top. Ik ben echt gek op tops πŸ™‚ . Deze top is van Zalando essentials en valt een beetje wijd uit. Daar hou ik wel van πŸ™‚ . Hij zit ook echt heerlijk! De paarse top kost 9,95 Euro en kan je kopen bij Zalando.

Ik ben echt super blij met deze nieuwe jeans en de top! Vooral de jeans draag ik ontzettend graag!

Koop jij ook wel eens iets bij Zalando?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: