Winactie – Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro


Winactie - Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er dus weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

*Voorwaarden ICI PARIS XL e-Gift Card:

De ICI PARIS XL e-Gift Card zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan je inleveren in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop. Je hebt de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op jouw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald.*

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-ici-paris-xl-e-gift-card-van-20-euro-2 #iciparis”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 4 juli 2018 tot en met 4 augustus 2018. Op 6 augustus 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

4 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: