Winactie – Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro


Winactie - Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er dus weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

*Voorwaarden ICI PARIS XL e-Gift Card:

De ICI PARIS XL e-Gift Card zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan je inleveren in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop. Je hebt de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op jouw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald.*

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-ici-paris-xl-e-gift-card-van-20-euro-2 #iciparis”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 4 juli 2018 tot en met 4 augustus 2018. Op 6 augustus 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

34 reacties op “Winactie – Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro

 1. We douchen wat af met deze hitte, daarom zou ik graag een heerlijke verzorgende bodylotion kopen van deze giftcard.
  Ik ben niet meer actief op social media maar natuurlijk wel lid van je nieuwsbrief.

 2. Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik volg via alle genoemde kanalen. Mijn naam op Instagram is gelijk aan de hier genoemde.

 3. Wow! Dat wil ik wel winnen!!! Ik zou het heel graag aan mijn dochter geven omdat ze zoveel voor ons doet omdat wij alletwee niet zo goed ter been zijn op dit moment! Komt wel weer goed hoor! Maar ik zou haar heel blij maken met deze gift card omdat ik weet dat ze vaker bij deze winkels shopt. Gr

 4. Ik doe heel erg graag mee! Wat een leuke actie! Ik volg je op:

  Facebook: Claudia Diependaal
  Instagram Diependaal
  Twitter Clautje35

 5. Zo leuk en ik waag weer graag een kansje 👌
  Op al je soc.med.k. volg ik je al….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb. Ike Hassankhan

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

 6. Graag doe ik mee voor deze giftcard van ICI Paris XL.
  Een lekkere parfum zou niet gek zijn.
  Ik volg op Pinterest (Will) en Bloglovin (Will)en heb mij al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 7. Ik ben weer van de partij! Ik heb al een nieuwe parfum op het oog die ik hiermee dan met mooi wat korting kan halen! Ik volg je via twitter (@brittvanommeren), Facebook (Britt van Ommeren) en ik was al ingeschreven op de nieuwsbrief via dezelfde mail als vermeld!

 8. Toffe prijs weer, uiteraard doe ik graag mee! Volgen deed ik overal al: Maaike Manheim, @Alwiene, Maaike_Manheim, Alwiene0172
  Nieuwsbrief heb ik allang, Twitter wel gedaan 😉

 9. Ik doe graag mee, heel erg leuk 🙂

  Ik was al ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg je overal, behalve Pinterest.

  Groetjes Anneliese

 10. Ohhh, hier maak ik echt héél erg graag kans op! 😀 Thanks for the opportunity to win this! 😉

  Ik volg je op:
  – Twitter (YDrenth)
  – Instagram (yvonnuh2)
  – Pinterest (yd317)
  – Bloglovin’ (Yvonne Drenth)

  Ik heb de tweet geplaatst op Twitter voor een extra winkans.

 11. Ik ben wel toe aan een nieuw luchtje dus ik loot graag mee. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Twitter (@Glambertgirl77, bericht getweet), Instagram (Truusje26 en Pinterest (Little Devil). Ik heb me ook geabonneerd op je nieuwsbrief.

 12. Altijd welkom zo’n giftcard, wat een verwennerij! Ik volg je op Bloglovin (loved/saved) en Youtube. Verder nog gedeeld op G+. Ik gebruik er onderstaande naam.

 13. Superleuk, die winactie’s iedere maand.
  Ik sla hem even over, heb afgelopen maand de Bol.com bon gewonnen.
  Succes allemaal.

 14. Geweldig om een geurtje te kunnen kopen 👍👍👍 Ik gebruik graag een lekker geurtje 🌼 En ze hebben zoveel dat ik nooit kan kiezen. Super ☀️🌴☀️🌴. Ik sta al ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg je via blog fb en Instagram. Mijn naam op Social media is Marina Korink 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge