Doelen juli en terugblik doelen juni + GRATIS werkboek

Doelen juli en terugblik doelen juni + GRATIS werkboek

Het is alweer begin juli en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen juni

Lancering ebook
Yesss! Mijn ebook over gestructureerd leven is afgelopen maand gelanceerd! Ik heb al super leuke en mooie reacties mogen ontvangen. Iedereen ontzettend bedankt! Wil jij nou ook meer structuur in jouw leven en beter worden in doelen opstellen, plannen en achter jouw dromen aangaan? Lees dan mijn ebook!

Uitgebreide artikelen met eventuele freebies
Afgelopen maand zijn weer een aantal uitgebreide artikelen online gekomen. Hieronder heb ik deze artikelen weergegeven:
Sparen update juni, spaartips en GRATIS Spaarplannen template
Hoe ik in mei 427,69 Euro verdiende (+ 123,87 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant
Hoe je jouw hoofd leeg kunt maken met een Brain Dump
Ik ben begonnen met een eet- en trainingsschema
Het papierwerk op orde krijgen

Fotograferen
Afgelopen maand heb ik ook een aantal stock foto’s gemaakt. Vooral van producten die ik ook vaker kan gebruiken voor bijvoorbeeld mijn blog en social media.

Doelen juli

Uitgebreide artikelen met eventuele freebies
Ook deze maand ga ik weer meerdere uitgebreide artikelen met eventuele freebies maken en online zetten. Ik ga artikelen schrijven over de onderwerpen: samenwerkingen met bedrijven, hoe ik gebruik maak van mindmapping, pinterest, reviews en meer.

Blogwise
De blog community Blogwise van Mariska en mij heeft een tijdje stil gelegen en ik wil het deze maand weer gaan oppakken. Ik heb veel leuke blogartikelen in gedachten die op Blogwise online kunnen komen. Deze maand ga ik al een aantal blogartikelen schrijven.

Fotograferen
Ook deze maand ga ik weer meer fotograferen. Ik wil meer op pad gaan om te gaan fotograferen. Ik heb deze maand ook nog een weekje vakantie en ik wil dan in de vakantie een aantal keer op pad om te gaan fotograferen.

Geheim project
Ook ga ik deze maand beginnen aan een nieuw geheim project. Het is behoorlijk gerelateerd aan mijn ebook over gestructureerd leven. Ik ga deze maand mijn ideeën helemaal opschrijven en ik hoop dat ik heel snel als iets meer kan vertellen over mijn geheim project! Kunnen jullie al raden wat het is? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: