Mijn leven in foto’s #14 – DIY bath fizzies, heerlijk eten, nieuwe gadgets en herinnering winacties


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Afgelopen dagen hebben we weer heerlijk weer gehad. Vrijdag heb ik ook een dagje vrij genomen, even heerlijk bijkomen, daar was ik echt aan toe 🙂 . De afgelopen twee weken heb ik nieuwe kleding ontvangen, bath fizzies gemaakt en natuurlijk de foto’s bewerkt van onze huwelijksreis.

Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

De eerste foto is van de watervallen van Irrel, een prachtig natuurgebied met mooie stroomversnellingen en kleine watervalletjes. Hier heb ik een uitgebreid artikel over gemaakt met meer foto’s 🙂 . Het is zeker een aanrader om eens naar toe te gaan als je ooit eens in Luxemburg of Duitsland bent.


rp_Beautysets_Superyoganl_Yogamat_sticky_Superyoganl_191947_1434631708.jpg

Er kwam een winactie online! Je kan namelijk een heerlijk gezond pakket winnen met o.a. yoga spullen en gezonde snacks. Doe snel mee, want morgen is de laatste dag dat je nog mee kan doen! Dinsdag wordt de winnaar bekend gemaakt 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Het was weer eens tijd om wat Roamler opdrachten uit te voeren 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Yumm, heerlijk ovenschoteltje!


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Ik heb ook deze heerlijke bath fizzies gemaakt. Het recept heb ik gehaald uit het boek van Serena, Senera’s Stijlgids. Maar er staat ook een leuk filmpje over hoe je bath fizzies kan maken op haar eigen blog DIY Bath Fizzies, zeker een aanrader om zelf eens te gaan maken. Ze bruizen echt enorm hard en het is echt heerlijk! Ik gebruik deze voor in mijn voetenbadje, aangezien wij zelf geen bad hebben 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Ziet er weer heerlijk uit he 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Ow, dit is echt zoooo lekker! Een eigengemaakte recept met tortilla’s. Het recept zal ik binnenkort met jullie gaan delen op mijn blog 🙂 .


Zomer winacties - Winactie #1 met o.a. treaclemoon, kneipp en een power pack!

Er ging weer een winactie online, je namelijk dit super mooi zomers pakket winnen met o.a. treaclemoon en Kneipp en nog eens een mobiele oplader. Doe dus snel mee met de winactie!


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Ook heb ik foto’s bewerkt van Trier, een super mooi en oud stad met gave bezienswaardigheden die je zeker eens gezien moet hebben 🙂 .


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Van Sevenbien Fasion mocht ik een aantal mooie zomerse kleding uitzoeken en daar ben ik echt super blij mee :).


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Gisteren zijn we naar de Action geweest waar we nieuwe oplaadkabels hebben gekocht, deze roze heb ik uitgekozen 🙂 . Daarnaast was ik ook weer toe aan een nieuwe mobiele oplader, ook in het roze hoe kan het ook anders haha, deze is 6000 mAh, dus gaat best lang mee. Op Instagram liet ik een tijdje geleden eentje zien van een kat, maar die was toch niet zo goed als ik dacht, helaas. Maar van deze roze mobiele oplader komt snel een artikel over op mijn blog 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

Ook hebben we bij de Action een opblaasbaar zwembad meegenomen voor mijn vriendinnetje. Die wilde ze graag hebben en vroeg of ze die bij de Action ook hadden 🙂 . ‘s Middags hebben we hier dan ook uitgebreid plezier van gehad! Heerlijk in het zonnetje in het zwembadje gezeten 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

LET OP: SPOILER ALERT OITNB SEIZOEN 3:
Sjah, Orange is the new black seizoen 3 vond ik persoonlijk best aan de matige kant. Helaas! Ik weet dan ook niet of ik wel seizoen 4 wil zien, misschien alleen om te zien omdat ik wil weten wat er met Alex gebeurt. Wat vinden jullie eigen van dit seizoen?

Maar nu zijn we begonnen met de serie Under the Dome. We zitten inmiddels al in seizoen 2, gaat best hard. Hier komt trouwens binnenkort nog een uitgebreid artikel over 🙂 .


Mijn leven in foto's #14 - herinnering winacties

The Sims Freeplay, ik blijf het maar spelen en ervan houden, wat een top spel is het toch! Er was weer een nieuwe update met nieuwe missies, dus die ging ik gelijk spelen 🙂 .

Afgelopen zondag zijn we ook naar Amersfoort geweest voor de 25e PhotoWalk. Hier heb ik nog geen foto’s van, maar hier komt binnenkort ook weer een uitgebreid artikel over 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: