Mijn leven in foto’s #99 – Kerst, knutselen, taart bakken en tante geworden!

Mijn leven in foto’s #99 - Kerst vieren

De vakantie is alweer voorbij, ik had in totaal anderhalf week vakantie en dat was echt heerlijk. We hebben Kerst gevierd, taart gebakken, geknutseld en ik ben ook nog eens tante geworden! In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #99 - Kerst vieren

Mijn leven in foto’s #99 - Kerst vieren

Mijn leven in foto’s #99 - Kerst vieren

Mijn leven in foto’s #99 - Kerst vieren

Kerst vieren we elk jaar bij onze ouders. De eerste Kerstdag zijn we naar mijn ouders geweest en de tweede Kerstdag zijn we naar mijn schoonouders geweest. Het waren hele leuke en gezellige dagen. We hebben van elkaar genoten en heerlijk gegeten.

Thomas heeft nog twee kleine kerstbomen gemaakt voor zijn opa’s en oma’s. Zo leuk om te zien dat hij net zo gek op knutselen is als ik haha.

Thomas heeft verder ook een aantal cadeaus gekregen, zoals twee speelgoed items van Robocar Poli en een super gave rugtas van Cars. Mijn man en ik hebben ook nog een aantal kleinigheidjes gekregen. En we hebben onze ouders ook nog een afdruk gegeven van een foto van Thomas.

Ik vond het ook super leuk om zelf de Kerst Cadeauverpakkingen te maken. Het geeft een hele leuke sfeer onder Kerstboom.

Mijn leven in foto’s #99 - Epson SC-P600 Printer

Daar is hij dan, de grote Epson SureColor SC-P600 Printer. Hier gaan we de komende tijd veel foto prints mee maken en stickers die ik dan ook ga verkopen via mijn blog. Dit is ook één van mijn doelen van 2019.

Mijn leven in foto’s #99 - Sneeuwpop

Thomas en ik hebben ook nog een sneeuwpopje gemaakt van zelf gemaakte nepsneeuw. Super leuk om dit te maken en de sneeuwpop staat inmiddels alweer een week in huis. Blijft best lang goed dus!

Mijn leven in foto’s #99 - Tante geworden

Net na Kerst werden mijn broer en schoonzus ouders en ik dus tante. Wat een prachtige dochter hebben ze gekregen!! Het gaat ook heel erg goed met moeder en dochter! Tijdens het bezoekje bij de kersverse ouders en de kleine meid, was Thomas ook enorm lief voor die kleine. Aaien en zwaaien, super lief! Thomas heeft een kleine nichtje erbij, zo leuk!

Mijn leven in foto’s #99 - Taart bakken

Mijn leven in foto’s #99 - Taart bakken

Mijn leven in foto’s #99 - Taart bakken

Mijn leven in foto’s #99 - Taart bakken

Op oudejaarsdag hebben we ook een heerlijke chocoladetaart gebakken. Thomas heeft ook enorm goed meegeholpen en de taart was echt heerlijk! We hebben verder eigenlijk niets gedaan op oudejaarsdag. Sowieso steken we geen vuurwerk af en hadden verder ook geen plannen. We hebben heerlijk op de bank gezeten en een serie gekeken!

Mijn leven in foto’s #99 - Best Nine Instagram

Zoals velen heb ik ook mijn Best Nine op Instagram gedeeld. Altijd leuk om te zien welke foto’s het best hebben gescoord!

Hoe jij jouw doelen voor 2019 kunt bereiken en plan voor 2019

Nu het alweer januari 2019 is, betekent het dat ik ook bezig ben met mijn doelen voor 2019. Gisteren liet ik ook zien hoe ik mijn plan voor 2019 heb opgezet en hoe ook jij jouw doelen kunt bereiken.

Mijn leven in foto’s #99 - Telefoonhoesje

Mijn man had via AliExpress ook nieuwe telefoonhoesjes voor ons besteld. Die van mij kreeg ik gisteren binnen. Gewoon een simpel hoesje, maar zeer prettig dat er ook pasjes in kunnen. Mijn oude telefoonhoesje was gewoon echt helemaal af haha.

Dit weekend ga ik heerlijk relaxen! De kerstboom moet nog opgeruimd worden en we gaan ook nieuwe kleding kopen. Verder ga ik lekker knutselen en wandelen met Thomas en in de avond gamen en journallen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: