Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2019

Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2018

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van 🙂 . Thomas werd helemaal niet wakker van het vuurwerk 🙂 . Nu het alweer 2019 is, wil ik graag met jullie mijn doelen voor dit jaar delen.

Dit jaar heb ik een aantal grote persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2019 delen. Deze week laat ik ook jullie zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2019 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Gestructureerd en gelukkig leven blog
Mijn blog zal ik in 2019 helemaal gaan inrichten op het thema gestructureerd en gelukkig leven. Ik was hier eind 2018 al mee begonnen, maar er zullen nog meer veranderingen aan komen. Ik wil graag lezers gaan inspireren om ook een gestructureerd en gelukkig leven te hebben. Zo zullen er meer blogartikelen online komen met tips en ervaringen. Ook zal er een facebook groep opgezet worden waar tips en ervaringen gedeeld kunnen worden. Daarnaast wil ik ook meer filmpjes gaan maken. Eind vorig jaar heb ik ook weer een filmpje gemaakt: Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak. Ook staat er op de planning om verschillende webinars te geven dit jaar.

Nieuw blog layout
Omdat mijn blog helemaal ingericht wordt op het thema gestructureerd en gelukkig leven, zal ook mijn blog layout worden veranderd. Hier ben ik al een tijdje mee bezig. Ik had gehoopt dit in 2018 nog af te kunnen krijgen, maar het kost iets meer tijd dan verwacht. Dit jaar zal dus wel een nieuw blog layout online komen.

Wekelijks een nieuwsbrief versturen en nieuwsbrief systeem opschonen
Wekelijks stuur ik een nieuwsbrief naar de personen die geïnteresseerd zijn in mijn tips en ervaringen. Voorheen stuurde ik altijd planning en geld tips, maar nu is allemaal gecombineerd. Mijn nieuwsbrief systeem moet daarom ook opgeschoond worden en verbeterd worden.

Stickers en planner pakketjes maken en verkopen
Ik ben dol op stickers en planner items. Een tijdje geleden kocht ik al een Silhouette Cameo 3 om stickers te kunnen uitsnijden. Ik had ook een printer, maar deze geeft geen goede kwaliteit. Eind december moest ik nog een investering doen en kocht ik een professionele printer die enorm goede kwaliteit geeft qua prints. Nu wil ik in 2019 stickers en planner pakketjes gaan ontwerpen, maken en verkopen via mijn blog. Ook hier komt nog een uitgebreid artikel over hoe ik te werk zal gaan.

Freebies maken en bestaande freebies herorganiseren
Ook dit jaar ga ik weer veel freebies maken voor mijn lezers. Handige items die lezers kunnen gebruiken om structuur in hun leven te krijgen. Bestaande freebies zullen worden verbeterd en ik ga de freebies ook herorganiseren.

Persoonlijke doelen

Geld sparen
Dit jaar wil ik meer geld gaan sparen en minder geld gaan uitgeven. Hier komt ook nog een uitgebreid artikel over hoe mijn spaardoelen voor dit jaar eruit zien.

Meer rust
Ik merk dat mijn lichaam echt meer rust nodig heeft. Ik krijg momenteel ook cesartherapie en mijn therapeute heeft ook verteld dat ik meer rust moet hebben en mijn lichaam ook rust moet gunnen. Dit heeft ook vooral met mijn houding te maken en mijn handen die nog steeds niet verbeterd zijn. Elke avond wil ik dan ook zoveel mogelijk mezelf rust geven en ook echte me-time momenten inplannen. Ik ga dan ook nog een aparte self-care pagina opstellen in mijn nieuwe Nuuna Bullet Journal.

Journalling
Journalling geeft mij een enorme ontspanning. Ik vind het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en te schrijven. Ik heb een aparte journal waar ik alle herinneringen en foto’s in bewaar die wij als gezin meemaken. Dit vind ik ook leuk voor Thomas, zodat hij het later ook terug kan lezen. In 2019 wil ik dan ook meer hiermee bezig houden. Het geeft mij ontspanning en rust en dat vind ik ook enorm belangrijk.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Deze week zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2019. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: