Serie: Wayward Pines


Serie - Wayward Pines
Bron: FOX

FOX, wow, wat zijn jullie goed bezig!! Geweldige series brengen jullie uit! Onder andere The Walking Dead, Vikings, Cordon en sinds kort ook Wayward Pines. Hier was ik ook echt zo benieuwd naar! Na de eerste aflevering van Wayward Pines waren we al gelijk verkocht, ja, dit is weer een serie dat we graag gaan volgen! Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over 🙂 .

Vanaf 14 mei is de nieuwe serie Wayward Pines te zien op FOX. De serie is gebaseerd op een boek. Zelf ben ik geen boeklezer, maar de serie wilde ik echt graag zien. Het gaat om een geheim agent genaamd Ethan Burke. Hij is op een missie, namelijk het vinden van twee vermiste federale agenten. Hij komt in een stadje genaam Wayward Pines. Alleen hier gebeuren rare dingen en hij probeert dingen op te lossen en weg te komen uit het stadje. Zijn vrouw en zoon zijn ook op zoek naar hem…maar komt hij ooit levend uit het stadje? Is er een weg terug naar het leventje wat hij ooit kende?

Ik vind het verhaal echt geweldig! Ik ben ook echt een LOST fan, en ik hou ervan over bepaalde dingen na te denken, op te lossen, hoe zal dit zitten en hoe zal dat zitten. Heerlijk dat mysterieuze.. 🙂 .

Hieronder heb ik de trailer van Wayward Pines gezet.

Wayward Pines komt elke donderdag om 22:00 uur op FOX.

Ken jij de serie Wayward Pines al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: