Happy Lijstje

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie een mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word. 😀

Mijn man ♥! * getrouwd zijn ♥ * Onze prachtige trouwdag ♥ * heerlijke huwelijksreis gehad ♥ * 30 jaar geworden * Onze super mooie trouwfoto’s (binnenkort laat ik een aantal zien) ♥ * Familie en vrienden ♥! * Onze kat Link ♥! * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * De Sims Freeplay * De Sims 4 voor Mac * mijn nieuwe iPad Air * mijn nieuwe iPhone 6 die ik donderdag ga krijgen * Mijn nieuwe Bullet journal * Mijn nieuwe kleding * gestopt met cola drinken * nog meer nieuwe spulletjes in huis * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: