De Sims 4


De Sims 4

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver! De Sims 4 is verkrijgbaar voor de Mac! In de avond kon je hem dan online kopen via Origin. Natuurlijk heb ik De Sims 4 ook gelijk gekocht en al een klein beetje gespeeld. Vandaag laat ik jullie meer over De Sims 4 zien en vertel ik wat ik ervan vind 😀 .


De Sims 4

Als eerste heb ik mezelf gemaakt. Ik vind het echt geweldig om te zien wat je allemaal kan veranderen aan een Sim. Je kan echt alles veranderen aan een uiterlijk en ook aan kleding. Wil je bepaalde gedeelten van het lichaam, gezicht etc. groter of kleiner maken, dan is dit echt allemaal mogelijk.


De Sims 4

Et voila! C’est moi! Haha. Ik wil mijn Sim eigenlijk nog meer aanpassen, zodat ze nog meer op mij gaat lijken, maar voor nu vind ik mijn Sim echt wel gaaf!


De Sims 4

Natuurlijk heb ik ook mijn verloofde gemaakt 😀 ! Wat ik ook echt tof vind, is dat je jouw Sims echt een persoonlijkheid kan geven en een levensdoel. Zo is elke Sim uniek!


De Sims

Daar zijn we dan!! Je kan mijn Sims trouwens nu ook in de Gallery opzoeken van De Sims 4 😀 .


De Sims

Nu is het tijd om een huis uit te zoeken. Je ziet gelijk de omgeving en een aantal huizen die je kan kopen.


De Sims

En dit is dan ons eerste huisje aan een beekje 😀 !


De Sims

Haha, zoals in het echt, is vissen echt een hobby van mijn verloofde 😀 .


De Sims

Even met elkaar praten 😀 . Mijn Sim heeft als levensdoel een gezin starten en als je hiermee bezig bent, dan krijg je allerlei kleine doelen die je kan uitvoeren om steeds dichterbij je levensdoel te komen.


De Sims

Ook heeft een Sim bepaalde behoeften en emoties. Een Sim kan bijvoorbeeld boos zijn omdat hij zich verveeld of zelfs honger heeft. Als een Sim een bepaalde emotie heeft, dan kan je hem vaak bepaalde opties laten uitvoeren en hier gebruik van kan maken. Als een Sim honger heeft, dan laat je hem gewoon wat eten en dan zal deze behoefte weer goed zijn en hem weer blij maken.

Een andere Sim kan dan ook weer op emoties van een andere Sim reageren. Bijvoorbeeld als een Sim zich ongemakkelijk voelt, dan kan je de onzekerheden met deze Sim bespreken of als een Sim boos is, dan kan een andere Sim deze Sim oppeppen.


De Sims

Het bouwen van huizen of kopen van items gaat ook echt top. Je hebt een complete bouwmodus waar je ontzettend veel in kan. Inmiddels heb ik al een aantal dingen gekocht en in ons huisje geplaatst.

Ik vind het echt geweldig om te zien hoe uitgebreid De Sims 4 is qua doelen en emoties. Maar ook de wereld ziet er gewoon zo uitgebreid uit. Ik heb echt nog veel te onderzoeken.

De Sims 4 is dus nu uit voor de Mac, als je al een PC versie had van De Sims 4, dan krijg je de Mac versie gratis! Anders kost De Sims 4 39,99 Euro. Meer informatie over De Sims 4 voor de Mac kan je hier vinden: The Sims 4 Mac.

Heb jij De Sims 4 al? En wat vindt jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: