Verwachte films die ik graag wil zien #4 met o.a. War Dogs en Bad Santa 2


Verwachte films die ik graag wil zien #4 met o.a. War Dogs en Bad Santa 2

De laatste tijd hebben we niet echt veel films gekeken, maar juist veel series. Maar toch zijn er wel een aantal verwachte films die ik graag wil zien, zoals bijvoorbeeld War Dogs en Bad Santa 2. Deze films komen dit jaar nog in de bioscoop. Ik deel ze graag met jullie!

Suicide Squad – 4 augustus 2016
Ok, deze is natuurlijk nu al in de bioscoop. Maar ik wil deze echt zeer graag zien. Ik ben zo benieuwd 🙂 !


Verhaal:
Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. Een inlichtenofficier biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot krijgt zijn rechten terug, Harley wordt uit haar kooi bevrijd, Diablo stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang en Slipknot krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley.

Bekijk hieronder de trailer:

Bad Moms – 11 augustus 2016
Een film van de schrijvers van The Hangover. Daarom zou ik hem eigenlijk gewoon willen zien 🙂 .


Verhaal:
Een uitgebluste moeder slaat met twee andere moeders de handen ineen om het tegen andere, fanatieke, ouders op te nemen die de school van hun kinderen met een ijzeren vuist regeren.

Bekijk hieronder de trailer:

War Dogs – 18 augustus 2016
Een film van de regiseur van The Hangover en met Miles Teller en Jonah Hill, dat moet zeer grappig worden!


Verhaal:
Twee 'stoners' wonen in Miami en groeien uit tot welvarende wapenhandelaren. Ze hebben zelfs een contract van $300 miljoen om wapens te leveren aan een partij in Afghanistan. Ergens klinkt dit als een goede slag, maar ze krijgen ook allerlei problemen binnen en buiten de States. Ze komen erachter dat ze teveel hooi op hun vork hebben genomen.

Bekijk hieronder de trailer:

Bad Santa 2 – 24 november 2016
Dit is het vervolg op Bad Santa, die ik echt hilarisch vond! Geweldige film en ik ben ook zeer benieuwd naar het vervolg. Er is nog weinig bekend over deze versie, dus hieronder heb ik het verhaal van Bad Santa 1 neergezet, dan heb je ongeveer een idee.


Verhaal Bad Santa 1 (dus nog geen verhaal over Bad Santa 2):
Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de Kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Deze strategie wordt bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van het Kerstfeest leert.

Bekijk hieronder de trailer van Bad Santa 2:

Dit zijn de verwachte films van dit jaar die ik graag wil zien, nou ja gewoon MOET zien 🙂 . Natuurlijk zijn er nog wel meer films die ik ga kijken, maar ik zit echt op bovenstaande films te wachten :D.

Welke verwachte film wil jij graag zien? En welke film(s) raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: