Vriendenboekje van DoorMariska.nl – Doe jij al mee?

Vriendenboekje van DoorMariska.nl

Een tijdje geleden had ik mezelf opgegeven voor het vriendenboekje van Mariska (DoorMariska.nl). Deze week ontving ik dan ook het vriendenboekje om in te gaan vullen, super leuk. Vandaag vertel ik hier iets meer over en hoe jij ook mee kan doen.

Je kent de vriendenboekjes van vroeger misschien nog wel, dan kon je elkaars boekje invullen en iets over jezelf vertellen. Mariska heeft ook haar eigen vriendenboekje project opgezet. Het is de bedoeling dat je twee pagina’s van het vriendenboekje vol schrijft, tekent of beplakt. Vertel iets over jezelf, eventueel je blog als je die hebt en andere leuke dingen die je kwijt wilt. Je mag zelf ook een kleinigheidje of een eigen boekje meesturen. En daarna stuur je hem naar de volgende op de lijst. Super tof!

Ik kreeg het boekje van Mariska en nog van een andere blogger. Ik zeg niet van wie, aangezien het anders geen verrassing meer is voor de volgende mensen op de lijst. Maar ik heb in deze boekjes ook mijn gedeelte erin gezet met daarin nog iets leuks erbij (zal het iets met fotografie te maken hebben? hihi). Ik vind het echt super leuk om de verhalen van andere mensen te lezen en hen ook beter te leren kennen. Zo heb ik een aantal bloggers gezien die ik nog niet kende en ben hun dan ook direct gaan volgen.

Vriendenboekje van DoorMariska.nl

En natuurlijk heb ik zelf ook nog een boekje erbij gedaan die de andere personen ook mogen invullen. Ik ben zeer benieuwd wie de volgende mensen op de lijst zijn en wanneer ik mijn eigen boekje weer terug krijg. Ik vind zulke projecten altijd super leuk. Ik heb dan ook echt genoten om de verhalen te lezen en mijn verhaal erin te zetten.

Mocht je ook mee willen doen, dan kan dat natuurlijk! Meer informatie over het vriendenboekje lees je hier: Vriendenboekje opsturen, doe je mee?.

Mariska, echt bedankt voor dit super leuke project! Ik vond het ook enorm leuk om mee te doen!

Doe jij ook mee aan het vriendenboekje project?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: