Doelen mei en terugblik doelen april + GRATIS werkboek

Doelen mei en terugblik doelen april + GRATIS werkboek

Het is alweer mei en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen april

Meer fotograferen
Ik ben zeer blij dat het een stuk beter gaat met mijn rug. De dry needling werkt echt zeer goed. Afgelopen weekend zijn we dan ook weer op pad gegaan om te gaan fotograferen. Heerlijk vond ik het! Ik heb ook een vlogje gemaakt, deze moet ik nog editen. Dus deze komt nog online. Helaas konden we dit jaar toch niet naar het Hallerbos gaan, maar ik ben blij dat we dit weekend op pad zijn gegaan. We hebben tulpen gefotografeerd, we zijn naar het Veerse Meer geweest en hebben de zonsondergang gefotografeerd aan het strand. Geweldig was het! Natuurlijk komen mijn foto’s snel op mijn blog.

Uitgebreide artikelen met eventuele freebies
Deze maand zijn weer een aantal uitgebreide artikelen online gekomen met een nieuwe freebie. Hieronder heb ik deze artikelen weergegeven:
Hoe ik op zondag mijn week review + GRATIS week review template.
Miracle Morning – 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ’s ochtends.
Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant.
Sparen update april, 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge en GRATIS Spaarplannen template.
12 gewoontes voor een betere timemanagement.

Werken aan ebook
Deze maand ga ik mijn ebook over gestructureerd leven lanceren. Mijn ebook is qua tekst helemaal af, de foto’s worden gemaakt en dan is de lancering eind deze maand. Whaaaa, super spannend!

Doelen mei

Lancering ebook
Deze maand ga ik dus mijn ebook over gestructureerd leven lanceren. Dit zal eind mei zijn. Ik ben volop bezig om de voorbereidingen te treffen voor de verkoop en de promotie. Tevens krijg ik ook al super toffe reacties en mailtjes van lezers die er enorm benieuwd naar zijn. Dit maakt het nog spannender hihi.

Uitgebreide artikelen met eventuele freebies
Ik merk dat uitgebreide artikelen op mijn blog enorm goed gelezen worden. Deze artikelen bevatten veel informatie en ik ga deze maand dan ook meerdere uitgebreide artikelen schrijven. Bijvoorbeeld weer over mijn maandelijkse inkomsten met meer informatie over het werk als Virtual Assistant en meer artikelen. Daarnaast wil ik deze artikelen ook uitbreiden met freebies die jullie dan ook kunnen gebruiken.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Het zijn twee doelen deze maand, omdat mijn ebook hoog op de prioriteitenlijst staat en ik hier echt veel tijd aan wil besteden.
Begin juni zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: