30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update – Over de helft!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Het is alweer twee weken geleden dat ik ben begonnen met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Vandaag laat ik weer aan jullie zien hoe ver ik ben. Ik kan zeggen dat ik al over de helft ben!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update - Over de helft!

Vorig weekend heb ik de kast op onze slaapkamer opgeruimd en nog een gedeelte van onze kledingkast. Ik wilde nog meer gaan doen, maar dat kwam er helaas niet van. Ik heb één volle vuilniszak kunnen maken met spullen die zo weg konden.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update - Over de helft!

Vandaag ben ik ook nog even lekker bezig geweest. Ik heb de keukenkastjes opgeruimd, hier kwamen ontzettend veel spullen naar voren die we niet meer gebruiken of producten die over de datum waren. Daarnaast heb ik ook nog een voorraadkastje opgeruimd in onze bijhok en hier waren ook nog producten die we niet meer gebruiken. Ook heb ik nog dozen opgeruimd.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update - Over de helft!

In mijn Bullet Journal hou ik bij op hoeveel vuilniszakken ik zit en wat er allemaal in zat. In totaal zit ik nu op 16 vuilniszakken, wow! Ik ben dus al over de helft en heb nog dikke twee weken te gaan. Dit weekend wil ik ook nog van alles gaan opruimen, dus ik haal dit weekend er zeker nog veel vuilniszakken uit.

Ik heb deze week niets verkocht via Marktplaats, maar ik heb wel al spullen verzameld die dit weekend erop komen te staan, zoals boeken en meer.

Ik ben zeer benieuwd hoe de challenge verder verloopt en of ik ook daadwerkelijk de 30 vuilniszakken ga halen in 30 dagen. Tot nu toe ben ik al over de helft en loop ik dus echt voor op schema.

Wil jij ook meedoen met deze challenge? Natuurlijk mag je hem overnemen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: