Salt Of The Earth Roll-Ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Dagelijks gebruik ik een deodorant en dan vind ik het zeer belangrijk dat de deodorant mij goed beschermd tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een deodorant geen vlekken achterlaat en dat het ook niet prikt als ik het gebruik. Een tijdje geleden ontving ik twee nieuwe producten, namelijk twee Salt Of The Earth Roll-Ons. Een geurloze unisex Natural Unscented Roll-On en de heerlijke frisse Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On. Ze zijn beide 100% natuurlijk, 100% effectief en er zitten 0% chemicaliën in. Klinkt goed toch? In dit artikel laat ik beide aan jullie zien en vertel ik wat ik van deze Roll-Ons vind.

Salt Of The Earth biedt een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke variant zonder chemicaliën. Wat ik echt super vind, is dat de Roll-Ons vrij van aluminium chloorhydraat, alhocol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën zijn. Bovendien zijn de Roll-Ons dierproefvrij en laten ze geen witte of gele vlekken achter in de kleding. Daarnaast zijn ze ook nog eens geschikt voor veganisten en vegetariërs! Super toch?!

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Als eerste hebben we de Salt Of The Earth Natural Unscented Roll-On. Deze is geurloos en is dankzij huidverzorgende aloë vera zeer geschikt voor de gevoelige huid. Daar word ik echt blij van! Ik vind de Roll-On echt super tof eruit zien! De Roll-On heeft een inhoud van 75ml.

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De Roll-On bevat Zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit.

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

De Roll-On is zeer fijn in gebruik. Het is inderdaad geurloos en laat geen vlekken achter. Het prikt totaal niet, voelt juist enorm fijn aan. Ik merk dat het mij de hele dag ook goed beschermd. Super fijn!

De Salt Of The Earth Natural Unscented Roll-On kost 6,99 Euro voor een inhoud van 75ml.

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Dan hebben we mijn favoriet. Namelijk de Salt Of The Eartch Pura Aura Lavender & Vanilla Roll-On. Wat een heerlijke geur zit hieraan, een heerlijke frisse lavendel- en vanillegeur. De lavendelgeur komt meer naar voren dan de vanillegeur, maar ik ben echt fan!

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De Roll-On bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën. Ook deze bevat Zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit.

Salt Of The Earth roll-ons deodorant, 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën

Ik vind beide Roll-Ons echt super goed. Ik hou meer van een lekker geurtje, dus ik ben wel meer fan van de Pura Aura Lavender & Vanilla Roll-On. Ook deze beschermt mij de hele dag door zeer goed en de geur blijft ook wel eventjes hangen. Ook deze Roll-On laat geen vervelende vlekken achter in de kleding, helemaal top! De Salt Of The Earth Pura Aura Lavender & Vanilla Roll-On kost 6,99 Euro voor een inhoud van 75ml.

Beide Roll-Ons zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, DA en diverse webshops. Meer informatie over Salt Of The Earth kan je hier lezen: saltoftheearthdeodorant.com.

Ken jij het merk Salt Of The Earth al? Wat vind jij van deze producten?

Dit artikel bevat gekregen producten. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: