Miracle Morning – 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ’s ochtends

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Op mijn blog schrijf ik vaak over plannen, Bullet Journal, doelen opstellen en behalen. Ik ben hier veel mee bezig en ik vind het belangrijk om doelen te behalen. Nu heb ik het boek Miracle Morning – 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ’s ochtends gelezen en daar vertel ik in dit artikel iets meer over. Ik ben namelijk ontzettend benieuwd of de Miracle Morning ook voor mij iets gaat betekenen.

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Het boek Miracle Morning is geschreven door Hal Elrod. In het begin vertelt hij een persoonlijk en enorm heftig levensverhaal. Hij is twee keer zogezegd ‘op de bodem van de put’ beland. In het verhaal vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt en er moest iets veranderen. Hij creëerde de Miracle Morning.

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

In het boek laat Hal zien hoe ieder persoon aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat eigenlijk allemaal voor 8 uur ’s ochtends!

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Het gaat vooral om de Life S.A.V.E.R.S. Dit zijn zes oefeningen of gewoontes die er gegarandeerd voor zullen zorgen dat je leeft naar je volle vermogen. Klinkt goed toch? Het gaat om de volgende zes gewoontes: S Silence of Stile, A Affirmations of Affirmaties, V Visualization of Visualisatie, E Exercise of Beweging, R Reading of Lezen, S Scribing of Schrijven. In het boek legt Hal precies uit wat deze zes gewoontes allemaal inhouden.

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Het is de bedoeling dat je de Miracle Morning een uur voordat je uit bed gaat uitvoert, je staat dus een uur eerder op. Maar het kan zijn dat je behoorlijk druk hebt en dat het lastig is om dit uur te gebruiken. Hal geeft ook aan dat je de Miracle Morning in 6 minuten kunt uitvoeren met resultaat!

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Ieder persoon is anders, ieders leefstijl is anders. De Miracle Morning kan je zo aanpassen, zodat het aansluit bij jouw leefstijl.

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Het boek staat vol met ervaringen, tips en uitleg. En als laatste is er ook nog een 30 dagen Miracle Morning challenge. En die challenge ga ik aan en ik heb enorm veel zin in. Ik heb een gezin (man en kleine zoon), ik werk 3 dagen in de week als programmeur en 2 dagen in de week voor mijn blog en als Virtual Assistant. Ik zal daarom wel de Miracle Morning moeten aanpassen zodat het goed bij mij aansluit. Maar ik ga er zeker voor!

Ik heb al de Miracle Morning 30 dagen Challenge gedownload en ik begin er morgen mee. In mijn Bullet Journal ga ik ook mijn voortgang bijhouden. Natuurlijk hou ik jullie ook op de hoogte hoe de challenge verloopt en wat de resultaten zijn.

Miracle Morning - 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur 's ochtends

Het boek Miracle Morning – 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken kost 17,50 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

Ken jij de Miralce Morning al? Wat vind jij ervan? Zou jij ook de challenge willen aangaan?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Sta eens een uur eerder op! Doe de Life S.A.V.E.R.S. en jouw leven zal succesvoller zijn!

Sta eens een uur eerder op! Doe de Miracle Morning en jouw leven zal succesvoller zijn!

Wil jij jouw leven succesvoller maken? Begin dan nu met de Life S.A.V.E.R.S!

Wil jij jouw leven succesvoller maken? Begin dan nu met de Miracle Morning!

Miracle Morning Met de Life S.A.V.E.R.S. die jouw leven succesvoller maken

Miracle Morning – 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ’s ochtends

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

5 thoughts on “Miracle Morning – 6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ’s ochtends

  1. Ik ben vorig jaar in het boek begonnen (ik geloof dat ik de Engelse heb). Ik vind het idee heel mooi, maar ik heb momenteel de energie niet om nog een uur eerder op te moeten staan. Wel fijn dat het dus ook in enkele minuten kan, zover was ik nog niet met lezen! 🙂

    • Wel herkenbaar! Ik heb ook niet altijd zin en puf om een uur eerder op te staan, vanwege mijn werk, gezin en medicijnen die ik momenteel slik. Maar inderdaad dan is 6 minuten echt wel fijn. Ook dan heb je echt het gevoel dat je meer energie krijgt en meer bereikt. Zeker een aanrader om daar eens mee te starten 🙂 !

  2. Klinkt goed, ik hou van dit soort boeken. Ik ben reuze benieuwd hoe het jou bevalt! En zelfs als je “smokkelt” blijft dingen toch vaak hangen in je hoofd. En kan je ze vaak later weer toepassen. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge