Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: blogartikelen verbeteren, urbex vlog, bullet journal setup en meer

Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: blogartikelen verbeteren, urbex vlog, bullet journal setup en meer

Vandaag was ik bezig om mijn blog op te ruimen en ik zat eens door mijn archief te bladeren. Ik kwam artikelen tegen van vorig jaar die nog enorm relevant zijn, zoals blogartikelen verbeteren, bullet journal setups en meer. Het lijkt me dan ook leuk om elke week artikelen te laten zien die vorig jaar in die week online zijn gekomen. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over.

Blogartikelen verbeteren aan de hand van zoekresultaten

Vorig jaar schreef ik op 4 juni een artikel over Blogartikelen verbeteren aan de hand van zoekresultaten. Maandelijks gebruik ik Google Search Console (voorheen Google Webmaster Tools) om zoekresultaten te bekijken, crawl fouten op te sporen en om blogartikelen opnieuw te laten fetchen. Dit artikel beschrijft precies hoe ik blogartikelen verbeter aan de hand van zoekresultaten. Mocht jij ook een blog hebben en beter willen scoren in Google, dan is dit artikel zeker een bezoekje waard.

Urbex vlog

Urbex vlog - verlaten rusthuis

Wow, het is dus alweer dik een jaar geleden dat ik voor het laatst op pad ben geweest om te gaan urbexen. In het artikel Urbex vlog België laat ik jullie mijn vlogje zien van die dag. We bezochten een aantal hele mooie urbex locaties met onze fotografie vrienden. Zoals bijvoorbeeld bovenstaande verlaten rusthuis.

Bullet Journal Setup

Bullet Journal Setup

Verschillende keren liet ik op mijn blog een nieuwe Bullet Journal setup zien. Dit keer was het van de maand juni. Dit was ook in een normaal notitieboekje voordat ik begon aan een LEUCHTTURM1917 of een Nuuna dotted notitieboekje. Wel super grappig om dit ook weer terug te zien.

Balea Oil Repair Shampoo & Spülung

Balea Oil Repair Shampoo & Spülung

Vorig jaar had ik behoorlijk wat spullen van Balea en schreef hier dan ook verschillende artikelen over. In de eerste week van juni schreef ik over Balea Oil Repair Shampoo & Spülung. Super fijne producten!

Glasstadgluurders

Glasstadgluurders
Foto gemaakt door: PhotoSolutions

Wow, super tof om te zien dat de Glasstadgluurders alweer bijna 1 jaar bestaan. Vorig jaar schreef ik een artikel over het Leerdamse Gootspoken Project en kon je stemmen op de echte naam. Dit is uiteindelijk Glasstadgluurders geworden. De Glasstadgluurders in de goten (of in panden zelf) vertellen iets over de bewoners of de historie van het pand. Super tof! En David is echt druk bezig om steeds weer nieuwe Glasstadgluurders te maken. Wil je hier meer informatie over lezen en de Glasstadgluurders bekijken? Neem dan eens een kijkje op de facebook pagina: Glasstadgluurders.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat deze artikelen nog steeds relevant zijn en om te zien wat de status is van bepaalde projecten, zoals die van de Glasstadgluurders. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook een blogger en blog jij langer dan een jaar? Welke artikelen kwamen bij jouw vorig jaar in deze week online?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: