Mijn leven in foto’s #85 – Nasa traagschuim kussen van Dekbed-Discounter, ebook “Gestructureerd leven” en trainen

Nasa traagschuim kussen van Dekbed-Discounter

Wat is dit weertje toch heerlijk genieten he. Heerlijk buiten zitten en wandelen, echt genieten! De afgelopen weken heb ik nog meer leuke en interessante dingen beleefd. Ik heb onder andere een nieuwe hoofdkussen ontvangen van Dekbed-Discounter, mijn ebook “Gestructureerd leven” is helemaal af en bijna klaar om gelanceerd te worden en daarnaast ben ik ook begonnen met een eet- en trainingsschema. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Het is enorm belangrijk om een goed hoofdkussen te hebben. Ik merkte dat mijn kussen wat slap begon te worden en ik lag vaak niet echt meer lekker. Van Dekbed-Discounter ontving ik een nieuwe Nasa traagschuim hoofdkussen. De eerste nacht dat ik erop ging liggen, merkte ik al gelijk verschil. De kussen neemt helemaal de vorm van jouw lichaam aan en neemt hier dan ook echt de tijd voor. Ik ben enorm blij met deze nieuwe hoofdkussen. Je kan bij Dekbed-Discounter ook terecht voor dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, moltons en meer.

Het papierwerk weer op orde krijgen

Het was ook weer eens tijd om onze papierwerk op orde te krijgen. Op bovenstaande foto zie je hoe het was, chaos dus! Mocht je willen weten hoe ik het nu op orde en overzichtelijk heb, neem dan een kijkje bij dit artikel: Het papierwerk op orde krijgen. Hier geef ik ook een aantal tips hoe jij jouw papierwerk op orde kunt krijgen.

Mijn leven in foto’s #85 - Nasa traagschuim kussen van Dekbed Discounter, ebook "Gestructureerd leven" en trainen

Lekker knuffelen met Linkie! Hoe cute is dit?!

Mijn leven in foto’s #85 - Nasa traagschuim kussen van Dekbed Discounter, ebook "Gestructureerd leven" en trainen

Ik vind het heerlijk om te wandelen met Thomas. We gaan ook vaak naar de Natuurtuin in Leerdam. Het is daar echt prachtig!

Ik ben begonnen met een eet- en trainingsschema

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen met een eet- en trainingsschema. Hier schreef ik ook een uitgebreid artikel over. Ik ben erg blij dat ik hiermee begonnen ben, ik ben al wat gewicht kwijt. Het trainen is wel zwaar, maar ik vind het wel enorm leuk. Ik ga dus echt hiermee door!

Mijn leven in foto’s #85 - Nasa traagschuim kussen van Dekbed Discounter, ebook "Gestructureerd leven" en trainen

Nieuwe jeans van de H&M besteld 🙂 . Ik koop eigenlijk bijna altijd jeans bij de H&M.

Mijn leven in foto’s #85 - Nasa traagschuim kussen van Dekbed Discounter, ebook "Gestructureerd leven" en trainen

Phoe de afgelopen weken was het veel in het nieuws, namelijk de nieuwe vaccinatie van de meningokokken type A, C, W en Y. Thomas was alleen gevaccineerd tegen type C. Mijn man en ik hebben goed overlegd en goed onderzoek gedaan en besloten om voor Thomas ook de nieuwe vaccinatie te regelen. Het was wel een gedoe hoor. Consultatiebureau mocht het niet doen, dus moest ik met de huisarts bellen. Alleen mijn huisarts was totaal niet van op de hoogte en gaf steeds door aan de assistentes dat Thomas deze nieuwe vaccinatie al had. Nou niet dus. Uiteindelijk de huisarts zelf gesproken en nog een keer uitgelegd hoe de situatie was. Mijn huisarts ging nog eens onderzoek doen en toen zag hij inderdaad dat het een andere vaccinatie was. Deze had hij besteld en kon ik de volgende dag ophalen bij de apotheek. De dag erop konden we weer terecht bij de assistente van de huisarts die de vaccinatie had geplaatst. Je moet zelf wel de vaccinatie betalen, maar dat boeit me echt niet.

Ik ben blij dat Thomas deze heeft gehad, op internet lees je steeds meer verhalen over besmettingen etc. Heb jij ook een kindje die nog niet de nieuwe vaccinatie heeft gehad? Doe goed onderzoek, meer hierover kan je hier lezen: Rivas.nl.

Ebook Gestructureerd leven

En daar is hij dan! Mijn ebook over “Gestructureerd leven”. Hij is helemaal af!! Super trots! Er zijn nog wat problemen met de betalingspagina, maar zodra dat klaar is, kan hij helemaal gelanceerd worden. Dit zal zo snel mogelijk gedaan worden. Yeahhhh!!

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Vandaag zijn we bij onze vrienden geweest en morgen is het een lekker relaxed dagje.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat een gekregen product. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: