Vraag me alles over geld verdienen met bloggen!

Macbook in roségoud

In februari schreef ik mijn allereerste maandelijkse inkomsten artikel. En in totaal zijn er alweer 3 artikelen hiervan online gekomen. Daarnaast schreef ik over een uitgebreid artikel over het werk als Virtual Assistant. Ik heb hier ontzettend veel gave reacties op gekregen, via mijn blog, social media en via mail. Ook met allerlei vragen. Het leek me dan ook leuk om jullie de kans te geven om echt alles te vragen over geld verdienen met bloggen. Ik vertel er iets meer over in dit artikel.

Je kan alle maandelijkse inkomsten rapporten hieronder nog eens lezen:
Eerste rapport: Hoe ik in februari 1820,30 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant
Tweede rapport: Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant
Derde rapport: Hoe ik in april 1723,23 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant

Deze maand zal er ook weer een nieuwe maandelijks inkomsten rapport online komen. Ook dit wordt weer een zeer uitgebreid artikel met statistieken en een uitleg hoe ik afgelopen maand geld heb verdiend.

Naast het bloggen, ben ik ook Virtual Assistant. Veel samenwerkingen komen via mijn blog binnen en ik verdien dan ook geld met het werk als Virtual Assistant. Wil je meer weten over het werk als Virtual Assistant en hoe jij bijvoorbeeld er ook één kunt worden? Lees dan onderstaand artikel:
Wat doet een Virtual Assistant en hoe kan jij er ook één worden?

Stel jouw vraag of vragen over het geld verdienen met bloggen hieronder in de reacties.

Dit mag echt van alles zijn. Van al deze vragen ga ik dan ook verschillende uitgebreide artikelen maken (of combineren). Dus heb je een vraag over bijvoorbeeld samenwerkingen met bedrijven, geld verdienen met affiliatie links of geld verdienen met advertenties. Of toch totaal iets anders wat te maken heeft met geld verdienen met bloggen? Laat dan een reactie achter.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: