Urbex vlog – België

Urbex vlog - België

Een tijdje geleden zijn we met onze groep vrienden naar België geweest om verlaten panden en verlaten treinen te gaan fotograferen. Mijn man en ik hebben die dag ook een vlogje gemaakt en vandaag laat ik onze Urbex vlog graag aan jullie zien.

Hieronder kan je de Urbex vlog bekijken. Mocht je hem hieronder niet kunnen bekijken, klik dan hier.

Dit was voor mij weer de eerste keer urbexen na een behoorlijke lange tijd niet te zijn geweest vanwege de zwangerschap en de geboorte van Thomas. Vandaar dat ik ook cadeautjes had gekregen deze dag. Nog super bedankt Jan! Ik vond het ook echt weer super gaaf om te gaan urbexen en ik wil dit jaar zeker nog vaker op pad gaan.

De foto’s van het rusthuis kan je hier bekijken: Verlaten rusthuis. De rest van de foto’s moet ik nog bewerken en zullen binnenkort op mijn blog verschijnen.

Er zit bij dit vlogje nog geen intro, maar bij de volgende filmpjes zal dit gaan veranderen. Heb jij nog een bepaald idee voor een vlogje, laat het me weten in de reacties.

Ik ben daarnaast ook zeer benieuwd wat jullie van bovenstaand vlogje vinden. Laat het me weten in de reacties

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: