Fotograferen in het Hallerbos België


Fotograferen in het Hallerbos België

Aanstaande zondag is het weer zover! We hebben dan namelijk weer een PhotoWalk en dit keer gaan we naar het Hallerbos België. Twee jaar geleden zijn mijn man en ik hier al eens geweest en het is daar echt prachtig! Vandaag vertel ik jullie iets meer over aankomende PhotoWalk. Daarnaast laat ik jullie een aantal foto’s zien van het Hallerbos die ik twee jaar geleden heb gemaakt.

Een PhotoWalk is een sociale aangelegenheid waarbij fotograferen bij elkaar komen om gezellig te gaan fotograferen in een stad, natuurgebied of een andere plek. Je kan elkaar eens in het echt zien en van elkaar leren. Het is geheel gratis en iedereen die fotografeert is welkom! Dus ook amateur en hobby fotograferen of mensen die af en toe eens een foto maken. Zodra jij in bezig bent van een fototoestel, dan mag je zeker meedoen! ?

Op zondag 17 april gaan we naar het Hallerbos België voor natuurfotografie zoals macro en landschap. Hieronder heb ik de verzamelgegevens neergezet:

Verzamelpunt: Hogebermweg, Halle België (Parking 1)

adres:
Hogebermweg
1500 Halle, België

Coördinaten
50.712959, 4.267790

We verzamelen dit keer, vroeg, om 6.30 uur op parking 1 van het befaamde Hallerbos. Deze dag gaan we de schitterende wilde blauwe hyacinten in dit bos vastleggen. Hier is plek voor macro, landschap en alles wat met natuur te maken heeft. We gaan net voor zonopkomst verzamelen en daarna het bos in.

Handig is het wellicht om je statief of rijstzak mee te nemen, tussenringen en of macrolens, en je groothoek lens, maar ook een telelens kan prachtige beelden opleveren.

Dit bos is magisch en wellicht HET foto uitstapje van dit photowalk jaar! Er is geen uitgestippelde route! Iedereen bepaalt zelf wat hij of zij wilt fotograferen.

Een kaart over de omgeving en overige info vind je op hallerbos.be.

Bij slecht weer aanstaande zondag zal het een week verplaatst worden!!! We melden dit zaterdagmiddag in het evenement van onze facebookgroep!

Na afloop kun je je gemaakte foto’s plaatsen in onze groep Fotografie & PhotoWalks BeNeLux

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaats van het Hallerbos, deze foto’s heb ik twee jaar geleden gemaakt.


Hallerbos

Hallerbos

Hallerbos

Hallerbos

Wil je ook mee fotograferen? Je kan je aanmelden via onze Facebook groep.

Ben jij wel eens in het Hallerbos geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: