Ik ga deelnemen aan het Online Critical Alignment Yoga Programma

Ik ga deelnemen aan het Online Critical Alignment Yoga Programma

Al vaker heb ik op mijn blog geschreven over Yoga. Mijn vriendinnetje en ik kochten een aantal jaar geleden yoga voor dummies, een dvd met yogalessen voor thuis. Elke week deden we minimaal 1 keer yoga en vonden het beide echt helemaal geweldig. Mijn vriendinnetje werd zwanger en besloten we om yoga voor zwangeren te doen. Na een tijdje werd ik ook zwanger en sindsdien hebben we eigenlijk geen yoga meer gedaan. Maar daar wil ik nu verandering in brengen. Ik kreeg de kans om het Online Critical Alignment Yoga Programma te gaan volgen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. In dit artikel vertel ik iets meer over het programma en waarom ik hieraan mee wil doen.

Waarom wil ik yoga weer gaan oppakken?

Tijdens mijn zwangerschap in 2016 heb ik ook veel last van bekkenpijn gehad en heb toen ook bekkenfysiotherapie gekregen. Na mijn zwangerschap heb ik nog verschillende klachten gehad, zoals behoorlijke pijn in mijn knieën en in mijn handen.

‘s Nachts en ‘s ochtends heb ik ook veel last van mijn handen en vingers, erg veel pijn en zodra ik ze een tijdje heb gebruikt, dan gaat het wel weer. Maar ook ‘s avonds heb ik last van stijve vingers. Eind februari ga ik ook naar de Reumatoloog om het een en ander na te laten kijken. Voor mijn knieën heb ik vorig jaar een tijdje fysiotherapie gehad en dat is grotendeels wel over. Soms bij het zitten en opstaan heb ik daar nog wel last van. Ook merk ik dat ik als ik een tijdje heb gezeten en wil gaan lopen, ik moeite heb om op gang te komen. Ik loop erg stijf en het duurt even voordat ik normaal loop. Ik denk dat yoga echt voor mij zal gaan helpen om weer soepeler te worden en minder last van deze klachten te hebben en dus ook weer beter op gang kan komen.

Het Online Critical Alignment Yoga Programma

Het Online Critical Alignment Yoga Programma is goed voor mensen die allerlei nek, rug, schouder, wervel en andere klanten hebben. Zij zullen veel baat bij de oefeningen hebben. Normaal ga je naar een speciale yogaschool of doe je de lessen via een dvd, zoals wij dat eerst deden. Maar nu is er dus een online programma en hiermee kan je de lessen gewoon vanuit huis volgen en uitvoeren.

De online lessen van het yoga programma bestaan uit een serie van 10 uitgebreide videolessen kunt volgen. De kosten hiervan zijn 139 Euro.

De eerste 5 lessen zijn gericht op de onderrug. Daarna komen er 4 lessen waar het accent op de bovenrug ligt en dan in de laatste les krijg je de hele serie voor de onderrug en de bovenrug. De eerste 9 lessen duren 30 minuten en de laatste les duurt 1 uur. Het programma is onbeperkt geldig en je kan zo vaak en zoveel je maar wilt oefenen.

Met het Critical Alignment Yoga leer je jouw eigen grenzen kennen en stap voor stap te verleggen. Je zal weer gaan ervaren hoe je licht en vrij kunt bewegen. De stand van jouw lichaam bepaalt namelijk hoe jij je voelt en dat klopt zeker!

Ik ben enorm benieuwd naar de lessen en ik hou jullie natuurlijk ook op de hoogte hoe het verloopt. De komende weken ga ik hiermee bezig en ik ben echt benieuwd of mijn klachten ook minder worden door deze oefeningen. Natuurlijk is het enorm fijn om weer soepeler te worden en weer wat beter te kunnen bewegen.

Mocht jij ook geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op de website van Online Critical Alignment Yoga Programma.

Heb jij wel eens aan yoga gedaan? Zou jij het eens willen uitvoeren?

Dit artikel bevat een gekregen Online Critical Alignment Yoga Programma. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: