Kaarsen en geurkaarsen


kaarsen en geurkaarsen

Rond de herfst- en wintertijd vind ik altijd heerlijk om kaarsen aan te hebben. Gezellige kaarsen om deze donkere maanden goed door te komen. Het liefst heb ik ze echt elke avond aan, zodra het al donker wordt :).

Geurkaarsen vind ik ook zeer prettig. Ze moeten niet te overheersend zijn, maar je moet ze wel echt kunnen ruiken. Afgelopen week heb ik een aantal normale kaarsen en geurkaarsen gehaald bij de Blokker. Maar wat vind ik er van? Kijk snel verder!

Ik heb verschillende kleuren en maten normale kaarsen gekocht en twee geurkaarsen. De geurkaarsen zijn van het merk “Art of living” en in de geuren vanille en lavendel. Ik ben dol op deze twee geuren en ze roken al best goed toen ik ze bij de Blokker uitkoos.


Art of living geurkaarsen

De normale kaarsen branden zeer goed en doen ook best lang mee. Ik heb ze nu bijna een week en de kleinste kaars is nog lang niet op, ik brand ze ook elke avond een aantal uur. Deze kaarsen vind ik zeer goed, ik ga ze zeker vaker halen :).

De geurkaarsen doen het iets minder, deze zijn erg snel op. En je zou verwachten van een geurkaars dat ze wel goed ruiken, maar eigenlijk ruik ik helemaal niets! Tenzij ik er helemaal bovenop ga zitten, dan ruik je een vleugje vanille of lavendel, maar dat was het dan ook. Zeer jammer! Deze kaarsen komen dus ook niet meer in mijn huis…


kaarsen en geurkaarsen

De normale kaarsen kosten rond de 1 Euro – 2,50 Euro, afhankelijk van de grootte. De geurkaarsen kosten rond de 1,80 Euro. Je kan ze dus allemaal kopen bij de Blokker.

Welke geurkaarsen vind jij lekker?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: