Doelen februari en terugblik doelen januari + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik doelen december + GRATIS werkboek

Het is alweer februari en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen januari

E-book schrijven
Ik liet al zien wat mijn doelen voor 2018 zijn en hiervoor heb ik verschillende doelen per kwartaal opgesteld. Één daarvan is het schrijven van een e-book. Afgelopen maand ben ik daar ook volop mee bezig geweest en heb ik ook al een blog hierover geschreven. Mocht je deze nog niet hebben gelezen, dan kan dat hier: Binnenkort verkrijgbaar: Ebook over gestructureerd leven!. Ik ben al behoorlijk ver met mijn ebook, daar ben ik echt super blij mee!

Project met Mariska opzetten
Mariska van DoorMariska.nl en ik zijn momenteel ook bezig met een super tof project. Ook hier schreef ik een uitgebreid artikel over, namelijk een nieuwe Blog Community, genaamd Blogwise.nl. We zijn hier erg druk mee bezig en we willen hier dan ook een grote community van maken. Mocht je vragen hebben over bloggen, stel ze dan op blogwise.nl en we beantwoorden alle vragen en schrijven leerzame en handige artikelen over alles wat met bloggen te maken heeft.

Meer fotograferen
We zouden deze maand naar Hoge Venen gaan, echter lag er niet veel sneeuw, dus besloten we om niet te gaan. Ik heb wel weer foto’s van producten kunnen maken en ook stockfoto’s. Volgende maand wil ik nog meer gaan fotograferen.

Doelen februari

Meer fotograferen
Ook deze maand ga ik meer gaan fotograferen. Zodra het beter weer is, ga ik meer op pad gaan in Leerdam om hier meer foto’s van te gaan maken.

Filmpjes maken
Ik heb zoveel leuke ideeën om filmpjes te gaan maken voor mijn blog. Bijvoorbeeld over mijn Bullet Journal, over productiviteit en plannen en meer. Ik ga deze maand dan ook een aantal filmpjes maken.

Ebook afmaken
Ik ben al behoorlijk ver met mijn ebook en deze maand ga ik deze helemaal afmaken. Ik ga nog foto’s maken en nog een aantal opdrachten toevoegen, zodat de lezers ook echt aan de slag kunnen gaan om gestructureerder te leven.

Fotografie voor bloggers
Yess, vandaag is de nieuwe ronde van de fotografie voor bloggers van start gegaan. Super tof!! Er zijn weer veel nieuwe inschrijvers bijgekomen. Deze maand zal ik daar dan ook veel mee bezig zijn, de opdrachten van de inschrijvers bekijken en feedback geven. Daarnaast zijn mijn man ik ook momenteel bezig om de workshop fotografie voor bloggers in te plannen en uit te werken. De inschrijvers zullen hier dan ook snel meer informatie over krijgen.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin maart zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

4 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: