Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen – Rose)

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

Het is alweer 1 augustus en dat betekent dat ik weer een nieuwe maand setup heb gemaakt in mijn Bullet Journal. Ik heb hier ook een filmpje van gemaakt en deze is vanochtend online gekomen op mijn Youtube kanaal. In dit artikel laat ik mijn Bullet Journal augustus setup zien in foto’s en natuurlijk laat ik ook het filmpje zien. Daarnaast heb ik ook een nieuwe Fountain Pen gekocht, namelijk de LAMY Scala Fountain Pen in de kleur Rose. Ook mijn nieuwe Fountain Pen laat ik in dit artikel zien.

Filmpje over mijn Bullet Journal Augustus Setup + Mijn dagelijkse planning van 1 augustus

Mijn Bullet Journal Augustus in foto’s met beschrijving

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

In mijn Bullet Journal maak ik eigenlijk nooit een cover voor een nieuwe maand. Ik hou van simpel en overzichtelijk en het kost mij altijd teveel tijd en moeite om een mooie cover te maken. Ik begin dus altijd een nieuwe maandelijks overzicht op een nieuwe pagina. Elke regel op deze pagina is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een kruisje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand.

In mijn Bullet Journal heb ik een aparte todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning.

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

Dan op de volgende pagina heb ik mijn financiën van de maand pagina. Ik heb hierboven wel de bedragen weggehaald. Op deze pagina schrijf ik dan alle bedragen die van onze rekening afgehaald worden en wat erbij komt. Elke week kijk ik dan welke bedragen bij zijn gekomen en wat er af is gegaan. Zo kan ik de financiën van de maand bijhouden en weet ik precies wat er nog bij komt of af gaat.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga. Deze heb ik al ingevuld, maar nog niet op de foto, aangezien er hier nog een uitgebreid artikel over komt.

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Vind je het leuk om mijn dagelijkse planning te volgen, abonneer je dan op mijn Youtube kanaal. Elke dag komt er een nieuw filmpje online met mijn dagelijkse planning.

Gebruikte producten

LEUCHTTURM1917 Roze Medium Puntjes
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen
LAMY Scala Fountain Pen – Rose
– Mijn eigen gemaakte stickers (binnenkort meer hierover op mijn blog)

Mijn nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen – Rose)

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

Al een behoorlijke tijd wilde ik graag een nieuwe fountain pen hebben. In mijn Bullet Journal heb ik voor mezelf een beloningssysteem gemaakt waarmee ik kon gaan sparen voor een nieuwe fountain pen. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over mijn Bullet Journal setup en laat ik ook mijn beloningssysteem zien. Ik had genoeg gespaard en besloot vorige week een nieuwe fountain pen te kopen. Ik had al onderzoek gedaan en was gelijk verkocht toen ik de LAMY Scala Fountain Pen in de kleur Rose zag, wat een beauty! Het is een speciale editie en de kleur vind ik echt enorm mooi. Het past ook goed bij mijn Macbook en mijn Apple Watch (en meer roze items die ik bezit haha).

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

Via de website van Penstore.nl kon je ook aangeven of je een medium, fijne of een extra fijne nib (punt) wilde hebben. Ik vind zelf een fijne nib erg fijn schrijven, dus besloot deze te nemen. Het schrijft echt heerlijk!

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen - Rose)

Ook heb ik nog een extra inkt potje erbij genomen, namelijk de LAMY T 52 Inktpot 50 ml in de kleur Zwart. Standaard zit er namelijk een blauwe inkt bij, maar ik vind zwart veel mooier in mijn Bullet Journal. Wel heb je hier dan nog weer een converter voor nodig. En de LAMY Z 27 Vulpen Converter past bij deze fountain pen. Mijn complete Augustus Setup in mijn Bullet Journal is ook gemaakt met mijn nieuwe Fountain Pen. In het filmpje hierboven zie je hoe het er echt uitziet.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe Fountain Pen, het schrijft heerlijk en ziet er ook luxe uit! De LAMY Scala Fountain Pen – Rose kost 89 Euro en kan je dus kopen bij Penstore.nl.

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En met welke pen schrijf jij enorm graag? Heb je een favoriete pen? Laat het me weten in de reacties!

Mijn nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen – Rose) gebruiken in mijn Bullet Journal!

Hoe ziet mijn Bullet Journal Augustus 2019 Setup eruit?

Mijn Bullet Journal Augustus Setup

Hoe ziet mijn Bullet Journal Augustus Setup eruit? Met filmpje!

Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen – Rose)

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: