Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3 + Black Friday korting!

Mijn nieuwe roze Apple Watch

In juni hebben mijn man en ik beide een Apple Watch 3 gekocht. Deze stond al behoorlijk lang op mijn wishlist staan. Ik besloot om een roze Apple Watch te nemen. Nu ik deze een aantal maanden om heb, kan ik een goed uitgebreid artikel hierover schrijven. Wat vind ik er nu van? In dit artikel vertel ik dus meer over mijn Apple Watch, waarvoor ik hem gebruik en hoevaak ik hem gebruik.

Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3

Eigenlijk ben ik al jaren een echte Apple Fan. In ons huis hebben we dan ook vrijwel alleen maar Apple producten op de Xbox One na. Zoals een iMac, Macbook, iPad Pro en iPhones. Nu de Apple Watch uitkwam, wilde ik deze ook enorm graag hebben. De prijs viel me alleen best tegen en daarom heeft het ook best wel lang geduurd voordat ik een Apple Watch kocht.

Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3

Maar nu ik best goed verdien met mijn eigen blog en bedrijfje, besloot ik toch om mezelf te belonen met een Apple Watch. Natuurlijk koos ik voor een roze Apple Watch Series 3! Er zijn in totaal twee verschillende formaten, namelijk een 38mm en een 42mm. Ik heb gekozen voor de 38mm, deze past zeer goed bij mij. De 42mm is toch echt te groot. Mijn man heeft wel voor een 42mm gekozen.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Ook koos ik voor een roze bandje. Je kan namelijk kiezen uit vele verschillende bandjes. Bij de Watch krijg je ook twee verschillende formaten qua bandjes. Een klein bandje en een iets groter bandje. Voor mij is een klein bandje wel goed genoeg.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Het bandje is verder ook goed in te stellen en het zit ook zeer comfortabel.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een beschermlaagje over de Watch te doen. Hier heb ik zelf ook voor gekozen, zodat er minder snel krassen op mijn Apple Watch komen.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Je krijgt er ook een zeer mooie oplader bij. Deze stop je in de stopcontact en dan leg je de Apple Watch erop. Met een soort van magneet wordt de Apple Watch vastgeklemd aan de oplader. Ik heb ook getest hoe lang ik kan doen met de Apple Watch zonder hem op te laden en dat is toch wel twee hele volle dagen. Bij de derde dag moet ik hem overdag opladen. Ik vind dit best wel lang. Ik laad hem eigenlijk wel gewoon elke nacht op, hetzelfde dat ik altijd met mijn iPhone doe.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Aan de zijkant zitten twee knopjes. De bovenste is een druk- en draaiknopje, hiermee kan je gemakkelijk en snel naar alle apps gaan en ook door de apps heen scrollen. Met de onderste knop kan je de Apple Watch aan zetten, snel naar de actieve apps gaan en ook de Apple Watch weer uitzetten.

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Op mijn iPhone 7 heb ik de app Watch geïnstalleerd. Hier kan je bepaalde instellingen voor de Apple Watch goed zetten. Zo kan je bijvoorbeeld een aantal wijzerplaten instellen voor op de Apple Watch. Maar ook kan je hier updates uitvoeren.

Welke Apps gebruik ik het meest op de Apple Watch?

Mijn nieuwe roze Apple Watch

Er zijn vele verschillende apps die je kan gebruiken op je Apple Watch. Deze kan je gewoon installeren via de App Store en dan synchroniseert de iPhone deze apps met jouw Apple Watch.

Een aantal apps die ik behoorlijk vaak gebruik zijn onder andere:

 • Datum en tijd, zoals natuurlijk bij een gewone horloge.
 • Weer, ik vind het altijd prettig om snel te kunnen zien wat het weer is en wat de voorspellingen zijn
 • Ademhaling, een zeer fijne oefening dat elke dag uitgevoerd kan worden. Zo kan je beter op jouw ademhaling letten en kan je ook zien wat jouw hartslag is.
 • Hartslag, hiermee kan je jouw hartslag meten.
 • Mail, hier kan ik bepaalde mailtjes bekijken, beantwoorden, markeren, verwijderen etc.
 • Mijn nieuwe roze Apple Watch

  Mijn nieuwe roze Apple Watch

 • Activiteit, bij activiteit kan je bepaalde doelen instellen. Bijvoorbeeld dat je dagelijks 400 calorieën wilt verbranden. Je kan dan gelijk zien hoeveel je hebt bewogen, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel kilometer je hebt gelopen. Daarnaast kan je ook zien hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel trappen je hebt gelopen en of je ook hebt getraind. Je kan ook bepaalde prestaties behalen. Je kan dan medailles winnen door bepaalde doelen te behalen. Deze medailles vind je dan terug in de app op de telefoon. Je kan hier dan ook de geschiedenis bekijken van de afgelopen tijd
 • Workout, Deze start ik vooral als mijn vriendinnetje en ik gaan zwemmen. We proberen dan altijd 100 banen te zwemmen binnen een uur.
 • Muziek luisteren, Ik luister graag naar muziek tijdens het werk. Ik luister dan vooral BBC radio 1 of bijvoorbeeld Podcasts.
 • Timer, Zeer handig als ik bijvoorbeeld aan het koken ben of een heerlijk masker neem, zodat ik kan timen hoe lang ik het masker op heb.
 • Agenda, vooral om afspraken in te plannen als ik mijn Bullet Journal even niet bij me heb
 • Foto’s, ik vind het heerlijk om foto’s te bekijken en doe dit ook op mijn Apple Watch. Al kan je niet alle foto’s bekijken, maar de laatste paar die zijn gemaakt.
 • Buienradar, natuurlijk om de buien in de gaten te houden.
 • Messenger, zodra ik een berichtje binnen krijg, dan kan ik gelijk zien van wie het is en kan ik ook gelijk antwoorden.
 • Whatsapp, hetzelfde geldt voor Whatsapp. Het is gewoon handig om gelijk te kunnen zien wie je een berichtje heeft gestuurd, zonder dat je op je telefoon hoeft te kijken. Vooral handig als ik bijvoorbeeld ergens mee bezig ben. Ook kan je dan gelijk antwoorden op de berichtjes.
 • Camera, met de camera functie op de Apple Watch, kan je de camera bedienen op de telefoon. Zo kan je dus gemakkelijker een selfie maken op een afstand of je telefoon ergens neerzetten en dan een foto maken met je Apple Watch.
 • Kaarten, met kaarten kan je gemakkelijk bepaalde winkels vinden of je contacten opzoeken en een route bepalen.
 • Wat zijn de voordelen van de Apple Watch?

  Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3

  Sinds ik de Apple Watch heb, kijk ik niet meer zo vaak op mijn telefoon. Ik hoef mijn telefoon ook niet altijd bij de hand te hebben. Als ik dan bijvoorbeeld een berichtje krijg, dan komt deze binnen op de Apple Watch. En kan ik gelijk zien of het belangrijk is of niet. Vaak was het wel eens zo dat ik op mijn telefoon keek. Als het toch niet belangrijk is, dan ging ik toch weer andere dingen doen op de telefoon. Nu heb ik dat niet meer zo vaak. Ook vind ik het enorm handig met zwemmen en het bijhouden van mijn activiteit over de dag heen.

  Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3 - 2

  Ik ben enorm blij met mijn Apple Watch. Ik draag hem echt dagelijks en ik gebruik hem dan ook best veel. De Apple Watch kost 392 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

  Omdat het Black Friday is, geeft MediaMarkt nu ook 20 Euro korting op bepaalde Apple Watches. Helaas niet de versie die ik heb, maar wel andere versies. Kijk dus snel hier: Black Friday Apple Watch Series 3.

  Heb jij ook een Apple Watch? Wat vind jij ervan? Zou jij een Apple Watch willen hebben?

  Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: